Primele imagini cu Ana Maria Otvos la sosirea in tara! Cine a asteptat-o la aeroport

Primele imagini cu Ana Maria Otvos la sosirea in tara! Cine a asteptat-o la aeroport

Ana Maria Otvos s-a accidentat grav la umarul stang si nu a mai putut juca duelul cu Madalina Predoi, Razboinica a fost nevoita sa paraseasca competitia, desi a fost una dintre cele mai bune concurente de la Exatlon Romania.

”Acum nu mai simt durerea fizica deloc, mi-au facut foarte multe calmante, insa ma doare extrem de tare ca nu pot sa plec acasa dupa un duel, dupa o lupta dreapta. Mi-am dorit tot timpul sa plec de aici in momentul in care nu mai am nicio sansa, nu in situatia asta. Nu mi-a placut niciodata sa fiu pusa in situatia in care sa nu am dreptul sa lupt. Se pare ca astazi a fost ziua in care pentru mine s-a terminat. (…)

O sa o iau ca atare. Mi s-a spulberat inca un vis. Stiu ca nu o sa mai am sansa asta niciodata in viata. Pentru mine asta a fost o sansa extrem de mare. (…) Ar fi trebuit sa merg la linistita, sa imi astept duelul, pentru ca aveam patru medalii care m-ar fi putut ajuta foarte mult. Chiar as vrea sa intreb daca pot sa donez cuiva medaliile mele. Este munca mea si as vrea sa o las cuiva, care din punctul meu de vedere merita foarte mult. Daca se poate sa donez medaliile, eu as vrea sa i le donez Corinei (…)’‘, a spus Ana Maria Otvos.

Urmariti primele imagini cu Ana Maria Otvos la sosirea in Romania, in galeria foto de mai jos:

Citeste mai multe despre: