Primele imagini cu Irina Postolea de pe patul de spital! Va putea continua sau nu la Exatlon Romania?

Primele imagini cu Irina Postolea de pe patul de spital! Va putea continua sau nu la Exatlon Romania?

Accidentare de cosmar pentru Irina Postolea. In timpul jocului pentru vila de saptamana trecuta, Irina Postolea s-a accidentat sub plasa, in namol. Tipetele de durere ale acesteia au rasunat pe intreg traseul.

Din primele informatii, acesteia i s-a deslocat umarul drept. Irina a fost dusa la spital, de urgenta, pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.

La o saptamana distanta, Irina Postolea se afla inca in spital si a spus care este starea ei de sanatate:

”Sunt bine, n-am dureri. Astept investigatiile doctorului, sa vad ce-mi spune. Chiar ma gandeam astazi cand vobeam cu doctorii de accident. In momentul in care te accidentezi ai momentul tau, atunci, pe loc te gandesti ”ce fac pe viitor?”. Tin minte ca aveam namol si in gura si nu puteam sa vorbesc, sa… Ei ma intrebau ce s-a intamplat si eu tipam.

La un moment dat nu am mai simtit nici mana si am ramas pe loc. Deci, practic, in momentul ala, nu stiu, cred ca mi-am vazut toata viata, de sportiv in general. Dupa accident chiar ma gandeam la fata mea. Chiar inainte sa plec la Exatlon imi zicea: ”Mami, te rog sa vii intreaga!” Chiar ma gandeam cu revenirea mea la Exatlon, in concurs, pentru ca de aia am si venit aici. Si am eu o vorba: daca n-ai un gram de nebunie nu ai ce cauta in Exatlon. Si la mine sa spun ca e mai mult de un gram, cred ca depasesc suta. Sunt o nebuna care vrea sa participe la Exatlon, in continuare’‘, a spus Irina Postolea.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: