Primul mesaj al lui Costin Gheorghe dupa ce a fost eliminat de la Exatlon Romania: ” Chiar daca am iesit din concurs sper sa nu…”

Primul mesaj al lui Costin Gheorghe dupa ce a fost eliminat de la Exatlon Romania: ” Chiar daca am iesit din concurs sper sa nu…”

Costin Gheorghe a fost eliminat de la Exatlon Romania chiar inainte de semifinale. Acesta a declarat faptul ca a plecat impacat de la Exatlon Romania si ca este fericit pentru parcursul pe care l-a avut.

”Felicitari tuturor celor care au ramas in concurs si multa bafta! Am iesit din concurs cu inima plina, fara regrete, cu capul sus si cu multumirea ca am avut parte de sustinerea voastra.

A fost o experienta care m-a schimbat, m-a maturizat, m-a facut sa ma inteleg si sa devin mai atent la cei din jurul meu si la nevoile lor. Dragii mei, va multumesc din suflet pentru ca mi-ati fost alaturi si chiar daca am iesit din concurs sper sa nu ies din inimile voastre…”, a scris Costin Gheorghe intr-un mesaj pe o retea de socializare.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Felicitari tuturor celor care au ramas in concurs si multa bafta!Am iesit din concurs cu inima plina, fara regrete, cu capul sus si cu multumirea ca am avut parte de sustinerea voastra. A fost o experienta care m-a schimbat, m-a maturizat, m-a facut sa ma inteleg si sa devin mai atent la cei din jurul meu si la nevoile lor.Dragii mei, va multumesc din suflet pentru ca mi-ati fost alaturi si chiar daca am iesit din concurs sper sa nu ies din inimile voastre…🙏🏻#exatlonromania #kanald #sport #football #exatlon #tvshow #games #playoff#duel#competitie#faimosi#semifinale#men #kanaldromania

O postare distribuită de Costin Gheorghe (@costingheorghe10) pe

Citeste mai multe despre: