Profesoara de sport a lui Stefan de la Exatlon, reactie fabuloasa dupa ce concurentul a fost criticat

Profesoara de sport a lui Stefan de la Exatlon, reactie fabuloasa dupa ce concurentul a fost criticat

Stefan Floroaica este unul dintre cei opt concurenti ramasi in competitia Exatlon.

Stefan are numerosi sustinatori, performantele sale de la Exatlon impresionand pe multi, in conditiile in care tanarul nu este sportiv de performanta. 
 
Totusi, sunt telespectatori care l-au criticat pe Stefan pentru faptul ca nu este constant, ca nu castiga intotdeauna probele. Una dintre telespectatoare a scris pe pagina de socializare a lui Stefan ca este, in ultima perioada, dezamagita de concurentul Exatlon. 
 
Imediat, fosta profesoara de sport a lui Stefan Floroaica a reactionat. 
 
“Toti avem zile bune si zile mai proate. Dv, nu ? In 4 luni de zile,  nu v-a durut, macar o singura data, capul sau o masea? Poate ati racit, poate v-ati simtit obosita la un moment dat. V-a spus cineva ca este dezamagit de dv ? Sunt si ei oameni, nu masini. Pana si masinile se strica. Noi stam comod in fata televizorului dar ei, pe vant, pe ploaie, pe o caldura torida, alearga, sar, dau cu gura in noroi, isi rup genunchii pe toate obstacolele si le cerem sa fie supraoameni. Asta inseamna sportul , doamna: sa pierzi si sa castigi! Nu exista numai invingatori, cum nu exista numai invinsi!”, este mesajul transmis de Jana Voiculescu, fosta profesoara de sport a lui Stefan de la Exatlon.
 

Citeste mai multe despre: