Radu, cel mai recent eliminat de la “Exatlon”, asteptat cu emotii de fiica sa, Alina! “Am stat cu sufletul la gura sa aflu verdictul!” Iata care a fost prima reactie a tinerei dupa eliminarea tatalui ei!

Radu, cel mai recent eliminat de la “Exatlon”, asteptat cu emotii de fiica sa, Alina! “Am stat cu sufletul la gura sa aflu verdictul!” Iata care a fost prima reactie a tinerei dupa eliminarea tatalui ei!

Radu de la “Exatlon” a fost eliminat seara trecuta din competitie, dupa ce a asteptat cu sufletul la gura verdictul spus de Cosmin Cernat.

Imediat dupa verdictul serii de la Exatlon, fiica lui Radu, Alina a facut cateva declaratii despre clipele traite, cu mari emotii in fata micului ecran, cand si-a sustinut tatal.

“Am stat cu sufletul la gura sa aflu verdictul si cand am auzim, am fost suparata, eu si prietenele mele si familia noastra! Dar ne-am gandit ca o sa vina acasa si o sa fie alaturi de noi si dupa atata timp cred ca asta ne-a lipsit mult! Pe de o parte m-am bucurat, pe de alta parte eram trista fiindca voiam sa mai continue, voiam sa-l mai vedem acolo, sa vedem cum evolueaza, cum vorbeste cu ceilalti, sa castige probele, sa aduca puncte, dar o sa fie de acum alaturi de noi!”, a spus Alina.

Fiica lui Radu de la Exatlon a marturisit ca in toata perioada in care tatal ei s-a aflat in comptitie, a privit cu mari emotii toate emisiunile si l-a sustinut din fata micului ecran, dorindu-si enorm ca acesta sa castige cat mai multe probe si sa aduca puncte echipei sale.

“De sambata pana marti, stateam impreuna si ne uitam la televizor cu sufletul la gura, tot timpul, sa vedem ce se intampla, venea cate o pauza, ne doream sa inceapa imediat, sa-l vedem! A fost si emotionant, am avut si momente triste in care erau certurile, sau pierdea o praba, sau vedeam cum sa bucura la o bucata de mancare, sau de un snitel! E o trecere de la agonie la extaz!”, a zis Alina.

Intrebata daca se astepta ca tatal ei sa fie cel eliminat de la “Exatlon”, Alina, fiica lui Radu a recunoscut ca stia ca la un moment dat tatal ei va ajunge in tara si spera sa se intample cat mai repede, deoarece isi duceau cu greu dorul reciproc.
“Ma asteptam ca la un moment dat sa se intample! Stiu cat ii este de dor de noi! Stiu cat de mult ii lipsim! Stiu ca se gandeste la noi, ca vrea sa ne vada, pe mine, pe fratele meu, pe restul familiei, dar cu toate astea ma gandeam ca este un om puternic si va merge mai departe indiferent de problemele astea emotionale!”, a adaugat Alina.

Citeste mai multe despre: