Rafaela a dezvaluit de ce s-a adaptat atat de greu la Exatlon! Care au fost motivele pentru atitudinea ei si lipsa de motivatie si interes de care a dat dovada

Rafaela a dezvaluit de ce s-a adaptat atat de greu la Exatlon! Care au fost motivele pentru atitudinea ei si lipsa de motivatie si interes de care a dat dovada

Eliminata din competitia Exatlon dupa ce a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, Rafela este prima concurenta care s-a intors acasa din Republica Dominicana.

La scurt timp dupa ce a fost nominalizata pentru eliminare tanara a incercat oarecum sa isi explice in fata colegilor de echipa atitudinea si lipsa de motivatie si interes.

“Eu am avut niste probleme inainte sa vin aici. Am decis sa vin aici in primul rand ca sa-mi schimb oarecum viata, pentru ca ma simteam moarta pe dinauntru”, a marturisit ea.

“Eu nu sunt o persoana care sa vorbesc de rau, sau ceva de genul asta. Nu imi fac eu imagine pe spatele vostru. Eu nu vorbesc urat de nimeni. Poate o sa aveti ocazia sa ma cunoasteti mai bine, mai ales prietenii care ma stiu si ma cunosc au vazut ce… adica stiu ca eu nu barfesc, mie nu imi place sa vorbesc aiurea. Mie mi s-a parut ok sa vorbesc aseara despre lucrul asta, pentru ca asa am simtit. Am vrut sa ma descarc. Nu am vrut sa pun pe nimeni intr-o lumina mai buna sau mai proasta, nu sunt un personaj negativ, adica nu consider ca joc un rol, asta sunt eu!”, a adaugat Rafaela.

Ea a mai spus ca unul dintre motivele din cauza caruia si-a dorit sa plece a fost si colectivul:

“Multe persoane de acolo sunt foarte false! Eu sunt o persoana directa. Le-am zis tuturor in fata cand am avut ceva de zis. Nu pot continua cu un asemenea colectiv”.

La un moment dat insa Rafela a dat semne ca este cuprinsa de remuscari pentru tot ceea ce s-a intamplat si ca ar regreta o eliminare de la Exatlon.

“Ar fi ok daca as pleca, dar in acelasi timp as vrea sa si raman.”

Citeste mai multe despre: