Rafaela, fosta razboinica de la Exatlon, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Iata cele mai sexy ipostaze in care a fost surprinsa tanara!

Rafaela, fosta razboinica de la Exatlon, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Iata cele mai sexy ipostaze in care a fost surprinsa tanara!

Rafaela Marcas a fost prima concurenta din echipa Razboinicilor care a parasit competitia Exatlon.

Rafaela a deschis seria eliminarilor in echipa Razboinicilor. Desi isi dorea enorm sa ajunga acasa, aceasta a declarat la intoarcerea in tara ca a ramas cu gandul la fostii sai colegi, pe care va continua sa-i sustina.

Citeste si: Lupu, fostul concurent de la EXATLON, abia intors acasa, este tot cu gandul la “Razboinicii” sai! “O experienta pe cinste, o lectie de viata! Cu mare incredere m-as duce inapoi!” Iata care au fost primele sale declaratii, la revenirea in tara! VEZI un filmulet emotionant, de la aeroport!

De cand a revenit in tara, inima Rafaelei bate pentru fosta sa echipa “Razboinicii”, in fiecare seara in care se difuzeaza emisiunea si ii sustine din fata micului ecran pe cei alaturi de care a luptat in perioada petrecuta in Republica Dominicana.
Aceasta a declarat ca in timpul petrecut in Republica Dominicana nu a reusit sa se adapteze cu grelele conditii din tabara si in ciuda mirajului competitiei, isi dorea enorm sa revina acasa.

“Pentru mine acest concurs a reprezentat o testare a limitelor extraordinara. Am dormit pe jos, am luptat pentru mancare, am aflat ca se poate trai si altfel. Eu sunt o fire perfectionista si organizata, dependenta de tehnologie, mi-a fost greu sa stau perioada asta fara telefon. Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil de acasa si micile cochetarii. Nu mi-a fost usor sa apar in fata camerelor nemachiata. Dar, cu siguranta, a fost o experienta pe care nu o regret!”, a declarat Rafaela la sosirea tara.

Odata cu sosirea acasa, Rafaela a redevenit tanara sexy si feminina dinainte, reluandu-si vechile tabieturi carora le dusese mult dorul, in Republica Dominicana.


 

Citeste mai multe despre: