Rafaela, prima eliminata de la Exatlon, a ajuns acasa! Iata ce simte acum, cand isi priveste colegii din fata televizorului si ce marturisiri inedite a facut despre momentele dificile traite in Republica Dominicana!

Rafaela, prima eliminata de la Exatlon, a ajuns acasa! Iata ce simte acum, cand isi priveste colegii din fata televizorului si ce marturisiri inedite a facut despre momentele dificile traite in Republica Dominicana!

De cand a revenit in tara, inima Rafaelei bate pentru echipa “Razboinicii“, in fiecare seara de sambata pana marti.

Rafaela Marcas, prima concurenta din echipa “Razboinicii” eliminta din competitia Exatlon, a ajuns zilele trecute in tara. Tanara si-a facut aparitia in aeroport plina de energie si nerabdatoare sa isi intalneasca apropiatii si mai ales sa revina la confortul casei sale.

“Pentru mine acest concurs a reprezentat o testare a limitelor extraordinara! Am dormit pe jos, am luptat pentru mancare, am aflat ca se poate trai si altfel. Eu sunt o fire perfectionista si organizata, dependenta de tehnologie, mi-a fost greu sa stau perioada asta fara telefon. Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil de acasa si micile cochetarii. Nu mi-a fost usor sa apar in fata camerelor nemachiata. Dar, cu siguranta, a fost o experienta pe care nu o regret”, a declarat Rafaela.

Tanara a marturisit ca isi va sustine in continuare colegii din echipa “Razboinicii”, cu care spune ca a ramas in relatii foarte bune, in ciuda micilor divergente aparute in timpul sederii ei in competitie. Aceasta a declarat ca le-a tinut pumnii tuturor colegilor sai, chiar si a celor din echipa “Faimosii” si a privit cu sufletul la gura marea confruntare a acestora cu echipa Mexicului. Si promite ca va fi in continuare cu gandul la fostii sai colegi si ii va sustine de la distanta, in fiecare seara de concurs.

“II voi sustine in continuare din fata televizorului pentru ca stiu cat de dificila este fiecare lupta din cadrul acestui concurs!”, a spus Rafa.

Tanara a declarat ca s-a implicat trup si suflet alaturi de colegii sai si s-a straduit enorm sa ajute mereu echipa, insa de cele mai multe ori a simtit ca cedeaza in noptile in care a fost nevoita sa doarma in “cotet”.
“E groaznic! Sa dormi pe scandura, inca mai am bube pe picioare, nu mi-au trecut, ma mananca peste tot! Tarantule, soparle! Da, am slabit! Nu m-am cantarit inca, mi-e frica!”, a spus Rafaela.


 

Citeste mai multe despre: