Rafaela, prima eliminata de la Exatlon, a revenit in tara: “Am aflat ca se poate trai si altfel… Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil”

Rafaela, prima eliminata de la Exatlon, a revenit in tara: “Am aflat ca se poate trai si altfel… Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil”

In aceasta seara, inima Rafaelei bate pentru echipa Exatlon Romania, in lupta cu Exatlon Mexic, ce va fi difuzata, de la ora 20:00, la Kanal D.

Rafaela Marcas, prima concurenta din Echipa Razboinicilor eliminta din competitia Exatlon, a ajuns in tara. Tanara si-a facut aparitia in aeroport plina de energie si nerabdatoare sa isi intalneasca apropiatii.

“Pentru mine acest concurs a reprezentat o testare a limitelor extraordinara. Am dormit pe jos, am luptat pentru mancare, am aflat ca se poate trai si altfel. Eu sunt o fire perfectionista si organizata, dependenta de tehnologie, mi-a fost greu sa stau perioada asta fara telefon. Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil de acasa si micile cochetarii. Nu mi-a fost usor sa apar in fata camerelor nemachiata. Dar, cu siguranta, a fost o experienta pe care nu o regret”, a declarat Rafaela la sosirea pe aeroport.

Tanara isi va sustine in continuare colegii din echipa Razboinicii, cu care spune ca a ramas in relatii foarte bune. Iar astazi, inima ei va bate pentru echipa Exatlon Romania, in meciul cu echipa Exatlon Mexic.

“II voi sustine in continuare din fata televizorului pentru ca stiu cat de dificila este fiecare lupta din cadrul acestui concurs. Am ramas in relatii foarte bune mai ales cu Alina si Bogdan, dar si cu ceilalti, mai putin Anca… In seara asta, cu siguranta voi fi alaturi de echipa Romaniei in competitia cu echipa Mexicului”, a completat Rafaela.

Nu ratati in aceasta seara, la Kanal D, incepand cu ora 20.00, o editie Exatlon fabuloasa, in care echipa Exatlon Romania va infrunta echipa Exatlon Mexic!

Citeste mai multe despre: