“Razboinica” Anca, fosta concurenta de la Exatlon, dezvaluiri inedite despre ceea a afectat-o cel mai mult in competitie! “Am fost acuzata pe nedrept pentru accidentarea Andei Adam!” Iata ce declaratii a facut tanara despre echipa pe care o va sustine de acum incolo!

“Razboinica” Anca, fosta concurenta de la Exatlon, dezvaluiri inedite despre ceea a afectat-o cel mai mult in competitie! “Am fost acuzata pe nedrept pentru accidentarea Andei Adam!” Iata ce declaratii a facut tanara despre echipa pe care o va sustine de acum incolo!

Anca, una dintre cele mai controversate concurente din echipa “Razboinicilor” a revenit in tara.

Desi a declarat in seara eliminarii din competitia Exatlon ca regreta enorm ca pleaca mult prea devreme din concurs, Anca Mihailescu a sosit in tara cu zambetul pe buze si a fost extrem de incantata sa isi revada cele mai apropiate prietene si sa isi stranga in brate fratele.

Aceasta a declarat ca a fost constienta de faptul ca va parasi concursul, inca din seara nominalizarilor, atunci cand a auzit numele celorlalti doi colegi, Stefan si Ionut Rusu, deoarece ei sunt doi dintre cei mai buni concurenti si totul parea sa fie o strategie bine pusa la punct de echipa ei.

“Nominalizarile au fost facute astfel incat sa fie siguri ca ies. Am fost nominalizata alaturi de doi membri foarte buni ai echipei, Stefan si Rusu, si sansele mele sa raman erau minime. A fost frustrant pentru mine sa parasesc competitia exact in momentul in care eram recuperata. Cel mai mare regret al meu a fost ca m-am accidentat, dar nu am putut sa controlez asta”, a declarat Anca.

Anca a marturisit ca ceea ce a durut-o cel mai tare a fost momentul in care a fost acuzata pe nedrept de catre adversarii din echipa “Faimosilor” ca ea a fost cea care a pricinuit in mod voit accidentarea Andei Adam si a tinut sa elucideze si sa explice ca nu si-a propus sa recurga niciodata la un asemenea gest.

“Au fost doua luni pline de experiente inedite pe care nu o sa le uit prea curand, incarcate de emotie, foarte frumoase dar si cu momente neplacute. Cel mai greu mi-a fost cand m-am accidentat si m-am panicat foarte tare. Al doilea moment a fost cand am fost acuzata de scoaterea Andei Adam din concurs, ca am accidentat-o in mod voit. Nu am intentionat niciodata sa o accidentez. Efectiv am tintit mingea fiind pe un teren dificil!”, a zis Anca.

Intrebata daca isi va sustine echipa in continuarea din fata televizorului, Anca a marturisit ca deocamdata nu stie ce va face deoarece inca se simte destul de ranita de colegii ei si nu se poate pronunta.
“Ramane de vazut ce echipa voi sustine de azi inainte! Nu stiu ce sa zic, dupa dezamagirea pe care am trait-o acolo cu ei, chiar nu stiu!”, a spus Anca Mihailescu.

Citeste mai multe despre: