Razboinica Naomi, “antrenata” de Giani Kirita inainte de Exatlon! Ce sfat i-a dat “vulturul” inainte sa plece in Dominicana

Razboinica Naomi, “antrenata” de Giani Kirita inainte de Exatlon! Ce sfat i-a dat “vulturul” inainte sa plece in Dominicana

Naomi Musca, Razboinica de la Exatlon, a ajuns la preselectiile pentru cel mai dur reality-show sportiv al momentului dupa ce a urmarit cu sufletul la gura primul sezon, la televizor. Ea nu a tinut insa cu echipa din care face parte acum ci cu „Faimosii”, pentru ca acolo era preferatul ei: Giani Kirita.

Naomi e o mare admiratoare a „vulturului” si chiar a avut ocazia sa-l intalneasca in carne si oase, cu doar trei zile inainte sa plece in Republica Dominicana. A fost o intamplare fericita care insa s-a incheiat cu cateva sfaturi pretioase pentru actuala concurenta.

Citeste si: Exatlon. Sotia lui Cristi Pulhac reactioneaza in urma duelului dramatic intre acesta si Adrian Blidaru!

Giani i-a spus lui Naomi ca cel mai greu la Exatlon este sa faca fata din punct de vedere psihic si a sfatuit-o sa nu fie falsa, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, oamenii de acasa vor intelege acest lucru si o vor taxa.

Naomi are 19 ani si a practicat pana acum atletism, fotbal si handbal. O singura problema are: se teme de apa, insa spera sa-si depaseasca aceasta frica la Exatlon. In rest, ea s-a descurcat foarte bine pe traseu si a adus punte importante echipei. 

Citeste mai multe despre: