Reactia sotiei lui Ionut, razboinicul de la Exatlon, dupa infrangerea suferita seara trecuta! Iata cat de mult il sustine pe eroul ei din Republica Dominicana indiferent de evolutia lui in concurs!

Reactia sotiei lui Ionut, razboinicul de la Exatlon, dupa infrangerea suferita seara trecuta! Iata cat de mult il sustine pe eroul ei din Republica Dominicana indiferent de evolutia lui in concurs!

Ionut Rusu este membru de baza in echipa Razboinicilor de la Exatlon.

Ionut Rusu si-a demonstrat de nenumarate ori calitatile fizice castigand multe jocuri si, desi a avut parte de momente grele, a reusit intotdeauna sa ramana pozitiv, ridicand moralul echipei sale. Exatlon Romania

In viata de zi cu zi Ionut este de profesie luptator MMA la un club de arte martiale din Galati. Este pasionat de sportul pe care il practica si merge des la competitii pentru a-si sustine favoritii.

Ionut este implinit si pe plan personal. Acesta este casatorit cu Nela, o tanara frumoasa si la fel de curajoasa ca si el, care ii duce enorm dorul de cand a plecat in Republica Dominicana. Nella, sotia lui Ionut, este cea mai infocata sustinatoare si admiratoare a “Jaguarului” de la Exatlon.

Pe parcursul show-ului Exatlon concurentii nu au acces la telefoanele mobile sau la internet. Astfel, contul lui Ionut a fost preluat chiar de catre sotia lui, care il sustine in fiecare zi, avand incredere ca el este cel care va castiga competitia.

Seara trecuta in cadrul jocului pentru casa si excursie in Punta Cana, Ionut Rusu a dovedit calitatile unui adevarat razboinic, deoarece s-a zbatut pana la finalul probei sa aduca punte echipei sale, insa sansa nu a fost de partea lor de aceasta data si au fost invinsi de Faimosi. La mii de kilometri distanta, Nela, sotia sa, a trait din nou cele mai intense emotii dar i-a transmis in acelasi timp multa putere si i-a tinut pumnii partenerului ei. Aceasta a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu Ionut, alaturi ce ceilalti trei coechipieri, insotita de un scurt mesaj emotionant de sustinere.

 Exatlon Romania

“Un nou episod, o noua confruntare… Noi toti cei de acasa suntem cu ochii pe voi si va transmitem toata energia pozitivă de care aveţi nevoie pentru a putea trece cu bine şi peste asta si va uram multa, multa baftă!!! #EXATLONROMANIA #RAZBOINICII #blueteam #thebest #atitudine #curaj #Perseverenta #Forta #alaturidevoipanalacapat”, a scris sotia lui Ionut.

Citeste mai multe despre: