Reactia sotului Larisei dupa ce concurenta Exatlon a fost nominalizata pentru eliminare!

Reactia sotului Larisei dupa ce concurenta Exatlon a fost nominalizata pentru eliminare!

Larisa a fost una dintre concurentele de la Exatlon care a fost nominalizata in editia din 27 martie pentru eliminare. In asteptarea deciziei telespectatorilor, care va fi aflata diseara, sotul Larisei are mari emotii.

Shady, sotul Larisei de la Exatlon, are inima impartita in doua. O parte din el si-ar dori sa-si vada sotia acasa, sa poata sa o stranga in brate, insa cealalta parte vrea ca Larisa sa-si continue drumul la Exatlon.

“Stiu ca Larisa a facut deja ce a vrut, a demonstrat ce si-a propus si eu cred ca este multumita de rezultatele ei de pana acum. Eu nu cred ca este rau daca vine acasa, eu abia o astept! Pe de alta parte, eu cred ca a fost nominalizata de Valentin pentru ca a fost cea mai usoara alegere. Insa m-am enervat cand am auzit ca motivul este faptul ca nu comunica cu echipa. Larisa este cuminte, educata, are suflet mare. Are mereu zambetul pe buze, pentru ea nu conteaza cine este in fata, nu se lasa usor intimidata si nu pare afectata pentru ca e puternica.

Imi pare rau ca au spus despr ea ca nu prea comunica. Cel putin la probe, eu am vazut ca nu sta o clipa pe banca asa cum fac altii, ea este mereu alaturi de echipa ei, rade, isi incurajeaza colegii. Ati vazut ca atunci cand castiga, rade mereu si sare in bratele lor? Ce comunicare vor mai mult cand ea e cu sufletul mereu la fiecare proba?”, ne-a spus Shady, sotul Larisei, una dintre concurentele nominalizate pentru eliminarea de la Exatlon.

Citeste mai multe despre: