Roxana de la Exatlon a fost o gravida sexy! Uite cum a pozat Razboinica cu putin timp inainte sa nasca!

Roxana de la Exatlon a fost o gravida sexy! Uite cum a pozat Razboinica cu putin timp inainte sa nasca!

Dovada ca Roxana de la Exatlon a fost o gravida sexy o reprezinta o fotografie de acum 4 ani, inainte ca ea sa nasca un baietel.

In urma cu 4 ani, Roxana de la Exatlon a fost o gravida sexy. Razboinica este maritata cu Laurentiu Moise, iar cei doi au aniversat recent 5 ani de casatorie. “La multi ani la fel de frumosi, perfecti, plini de amintiri si aventura! 5 ani si povestea continua!”, a fost mesajul lui Laurentiu pentru partenera aflata in Republica Dominicana.
 
Roxana si Laurentiu au un baietel de 4 ani. Inainte sa nasca, Roxana a fost protagonista unui pictorial original, ea pozand in lenjerie intima. „Ce graviduta sexy ai fost!”, i-au transmis Roxanei prietenii apropiati.
 
Acum patru ani, Roxana de la Exatlon a fost o gravida sexy. O fana de-a ei, insa, a crezut ca poza este una recenta. „Este gravida?”, a intrebat aceasta. „Cum naiba sa fie gravidă dacă e în Republica Dominicana la Exatlon? Dacă ai gandi un pic ţi-ai da şi tu seama ca e poza veche”, i-a transmis un alt fan al Razboinicei. 
 

Citeste mai multe despre: