Roxana de la Exatlon aniverseaza 5 ani de la casatorie! Mesajul emotionant al sotului ei

Roxana de la Exatlon aniverseaza 5 ani de la casatorie! Mesajul emotionant al sotului ei

Roxana, singura Razboinica ramasa la Exatlon, a ratat aniversarea a 5 ani de casnicie. Insa, sotul ei i-a transmis un mesaj emotionant.

Aflata in competitia Exatlon din Republica Dominicana, Roxana si-a lasat acasa sotul si un baietel de 4 ani.

Pe 22 aprilie, Roxana si Laurentiu Moise au implinit 5 ani de la casatorie si desi tanara este plecata in Republica Dominicana, sotul acesteia a postat un mesaj emotionant pe pagina de socializare. “La multi ani la fel de frumosi, perfecti, plini de amintiri si aventura! 5 ani si povestea continua!”, este mesajul lui Laurentiu.

Sotul Roxanei ii pregateste insa si o surpriza la intoarcerea acasa de la Exatlon. Laurentiu vrea sa-si ia sotia si sa plece amandoi intr-o noua “luna de miere”.

“Ea s-a dus in Republica Dominicana in primul rand ca sa isi dovedeasca faptul ca, desi are 32 de ani si este mamica, se poate descurca intr-o astfel de competitie. Eu nu pot decat sa o sustin si sa o votez sa ramana cat mai mult acolo, desi imi este foarte dor de ea si as vrea sa revina la mine si la Vladimir (n.r. – fiul cuplului)! Sunt mandru de ea, nici nu am cum sa fiu altfel. Am niste trairi care nu se pot descrie in cuvinte. Dar o vad pe ea ca e incantata si fericita cand castiga puncte si la fel sunt si eu. Avem o relatie aproape de perfectiune, mai ales de cand a venit pe lume si copilul nostru”, a marturisit sotul Roxanei, „Razboinica” de la Exatlon.

Citeste mai multe despre: