Roxana, fosta concurenta de la Exatlon si-a luat ramas bun de la Republica Dominicana intr-un mod inedit! Iata ce a facut razboinica cu o zi inainte de plecare!

Roxana, fosta concurenta de la Exatlon si-a luat ramas bun de la Republica Dominicana intr-un mod inedit! Iata ce a facut razboinica cu o zi inainte de plecare!

Roxana, fosta concurenta de la Exatlon a dovedit pe parcusul evolutiei sale la Exatlon ca este o concurenta puternica si extrem de ambitioasa.

Desi nu a reusit sa ajunga in utima faza a competitiei, fiind eliminata inainte de semifinala, Roxana a declarat ca nu regreta nimic din tot ceea ce a insemnat Exatlon si ca pleaca acasa cu fruntea sus, mandra de realizarile sale.

Razboinica Roxana a facut primele declaratii, la scurt timp dupa ce a parasit competitia Exatlon si a subliniat faptul ca este mandra ca a ajuns pana in faza finala a competitiei alaturi de cei trei colegi razboinici.

“Eu sunt bine, sunt fericita cu ce am realizat, cu performanta de aproape 2 luni de zile de cand am ramas in patru. Pentru mine, asta e o realizare, ca am ajuns pana aici, pana in semifinale. Ma bucur ca la fiecare protectie pe care am jucat-o de cand am ramas in patru nu s-a pierdut din cauza mea. Tot timpul imi doream sa castig puncte ca sa nu plece nimeni din vina mea. Cred ca am reusit sa aduc cate puncte a trebuit ca noi sa ajungem la 10! Cand o sa ajung acasa, o sa apreciez multe lucruri pe care, probabil, nu le apropiam! Ies cu fruntea sus si impacata si linistita ca am luptat pana in ultimul moment”, a marturisit Roxana dupa ce a auzit vestea ca a fost eliminata!”, a spus Roxana.

Razboinica Roxana s-a despartit cu greu de tabara Exatlon, din Republica Dominicana, dar a plecat spre Romania cu capul sus, asa cum si-a dorit, datorita rezultatelor sale spectaculoase. Acesta nu a plecat spre aeroport inainte de a se fotografia pe insorita plaja dominicana, alaturi de cei trei razboinici, Alex, Ionut si Stefan, dar si de fostul lor adversar, Vladimir Draghia si nu in ultimul rand de Cosmin Cernat, prezentatorul care a cucerit publicul prin comentariile sale savuroase.

 

Citeste mai multe despre: