S-a aflat: ce faceau concurentii de la EXATLON atunci cand nu concurau pe trasee si nu erau filmati

S-a aflat: ce faceau concurentii de la EXATLON atunci cand nu concurau pe trasee si nu erau filmati

Show-ul fenomen EXATLON a pus la grea incercare rezistenta fizica si psihica a 20 de atleti, 10 Faimosi si 10 Razboinicii.

Traseele, jocurile bonus si mini game-urile au tinut cu sufletul la gura milioane de romani, dar putini stiu ce faceau concurentii atunci cand nu concurau.

Vladimir Draghia a dezvaluit intr-un interviu pentru Revista Viva faptul ca, in zilele in care nu erau filmari, stateau fara sa faca nimic.

Au ajuns astfel sa lege o comuniune extrem de puternica cu natura.

“A fost foarte multa adrenalina, cum s-a vazut la televizor, dar in acelasi timp cred ca nu s-a vazut si cat de mult stateam fara sa facem nimic, pentru ca existau zile in care nu jucam, existau zile in care nu se intampla absolut nimic, trebuia doar sa ne trezim. Ne trezeam pentru ca nu aveam de ales, ne batea soarele la 6:30 dimineata. Stiam exact cum e ora, cum e soarele pe cer, nu aveam nici macar ceas

“Am ajuns sa traim in comuniune cu natura. Si nu e ca si cum am fi fost intr-un picnic 2 – 3 zile cu cortul. Ajungi la un moment dat chiar sa te simti parte din ce se intampla acolo, chiar sa simti ca nu ai nicio problema sa dormi pe jos. Adica sa scapi si de rusine, sa scapi si de disconfort. Sa ti se para normal sa nu te speli la dus cu sapun, sa ti se para normal sa intri in mare dimineata dupa ce ai dormit toata ziua pe jos.

“Sa intri in mare, sa te speli si sa nu ai o problema cu asta, sa fie chiar bine, si sa iti dai seama ca inclusiv corpul reactioneaza bine”, a declarat Vladimir Draghia. 

Citeste mai multe despre: