S-a aflat motivul pentru care Stefan de la Exatlon a jucat atat de prost in saptamana trecuta! Fanii au spus ca el sufera dupa plecarea Alinei

S-a aflat motivul pentru care Stefan de la Exatlon a jucat atat de prost in saptamana trecuta! Fanii au spus ca el sufera dupa plecarea Alinei

Stefan este unul dintre cei patru Razboinici ramasi la Exatlon.

Saptamana trecuta insa evolutiile lui pe traseu nu au fost tocmai bune, iar la finalul unei probe chiar a avut o iesire nervoasa, lucru neobisnuit pentru el.

Stefan a traversat o saptamana grea, in care jocul lui a avut de suferit. Chiar si Faimosii au comentat la un moment dat ca in timpul unui traseu parea ca Stefan nu se poate concentra. El nu a reusit nici sa puncteze in respectivul joc, iar la finalul unuia a avut o izbucnire nervoasa care i-a socat pe toti. Asta si pentru ca Stefan este recunoscut pentru calmul sau.

Ei bine, in emisiunea Exatlon din 16 aprilie s-a aflat motivul pentru care Razboinicul a avut cateva zile extrem de proaste. El a suferit de otita, boala care are ca simptome, printre altele, inclusiv ametelile si tulburarile de echilibru. In aceasta situatie, pentru Stefan a fost dificil sa se concentreze la joc.
“Otita imi trece…am avut o perioada in care am avut otita si am fost mai irascibil. Dar acum sunt mai bine.”, a spus Stefan in emisiunea Exatlon din 16 aprilie.
Boala lui Stefan se pare ca a fost adevaratul motiv al comportamentului Razboinicului si nu plecarea Alinei, asa cum au comentat unii fani, plecand de la zvonurile privind o relatie intre cei doi concurenti.
 

Citeste mai multe despre: