S-a DECIS! O fata va pleca de la Razboinici! Cine este cea mai slaba jucatoarea a saptamanii si cine este player of the week!

S-a DECIS! O fata va pleca de la Razboinici! Cine este cea mai slaba jucatoarea a saptamanii si cine este player of the week!

Exatlon Romania 26 februarie: Miza enorma in cel de-al 5-lea joc de protectie de la Exatlon Romania. Dupa plecarea antrenorilor, echipele au fost nevoite sa se readune si sa dea totul pe traseu pentru a ramane in formula completa.

Finalul din aceasta seara a fost unul foarte dificil. Cei care au reusit sa castige cu un scor categoric sunt Faimosii. Scorul a fost de 10 la 1. Asadar, vom avea eliminare de la Razboinici.

”Vorbeam cu putin timp in urma de o alta etapa la Exatlon Romania 2019. Am o informatie legata de eliminare. La ceremonia de inchidere o sa dau cu banul si o sa aflam daca pleaca baiat sau fata.

Asadar, iata cum stau lucrurile. Sa presupunem ca avem eliminare de la Razboinici, a unui baiat. Avem urmatoarea eliminare de la Faimosi, a unei fete. Aceasta este regula jocului. Suntem, in continuare, in formatie completa, 10 contra 10”, a spus Cosmin Cernat la inceputul jocului.

Cosmin Cernat a dat cu banul la finalul ceremoniei si eliminarea va fi de la fete.

Asadar, cea care intra automat la duel, avand cele mai mici procentaje este Ana Maria Cazan.

Cea care are cele mai bune procentaje este Iulia Aradi. Aceasta, impreuna cu echipa, sau singura, va decide cine va merge la duel alaturi de Ana Cazan.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: