S-a ingrasat Ionut “Jaguarul” de la Exatlon in ultimele saptamani? Cum arata luna trecuta si cum arata acum concurentul din echipa Razboinicilor

S-a ingrasat Ionut “Jaguarul” de la Exatlon in ultimele saptamani? Cum arata luna trecuta si cum arata acum concurentul din echipa Razboinicilor

Ionut “Jaguarul”, concurentul Exatlon din echipa Razboinicilor, este, in ultima perioada, intr-o forma foarte buna, el aducand multe puncte echipei sale.

De altfel, de cand echipa Razboincilor s-a mutat in casa, Ionut “Jaguarul” pare ca a pus si cateva kilograme pe el. Explicatia ar putea sa fie somnul mult mai odihnitor de care au parte concurentii care stau in casa.

De altfel, chiar si Stefan a spus ca in casa doarme cateva ore in plus, asta datorita confortului oferit de o saltea, dar si de racoarea produsa de aerul conditionat.

Explicatia somnului mult si odihnitor a fost dat si de Mariana, atunci cand a vorbit despre faptul ca Diana Belbita s-a ingrasat de cand e la Exatlon.

“Ea doarme mult, cateva ore chiar si in timpul zilei, iar somnul se stie ca ingrasa”, a povestit Mariana Nenu, intr-o emisiune, dupa ce a parasite competitia Exatlon.

Concurentii din echipa Razboinciilor au aproape doua saptamani de cand nu s-au mai mutat din casa si au reusit sa castige si multe din probele in care premiul era mancare.

Toate acestea au dus cel mai probabil la cresterea in greutate, cu cateva kilograme, a lui Ionut. Diferenta se observa bine chiar din imaginile de la mijlocul si finalul lunii martie si cele de zilele trecute.

Ionut la inceputul lunii martie:

Ionut in luna aprilie:

Citeste mai multe despre: