Schimbare de regulament la Exatlon! Americanii joaca saptamanal pentru zeci de mii de dolari! Uite cine pleaca acasa cu banii

Schimbare de regulament la Exatlon! Americanii joaca saptamanal pentru zeci de mii de dolari! Uite cine pleaca acasa cu banii

Regulamentul editiei americane “Exatlon” vine cu cateva diferente majore, inclusiv in ceea ce priveste castigurile financiare si repartizarea acestora.

In a doua editie a sezonului american, castigata de Faimosi, acestia au fost pusi in fata unui panou neobisnuit pe care se aflau placi ceramice, dispuse in linii si coloane, in care se afla casute rosii si verzi, intocmai ca la unul din mini-jocurile pe care le jucau romanii.
 
Panoul e impartit in patru zone de castig, de 10.000$, 20.000$, 50.000$ si 100.000$.
 
Un concurent e desemnat de echipa sa sparga placile ceramice si trebuie sa nimereasca cinci casute verzi pentru a acumula 10.000 de dolari, apoi inca cinci casute pentru a acumula 20.000 de dolari etc.
 
Concurentii au voie sa nimereasca trei casute rosii. Dupa doua casute rosii, se pot retrage cu toata suma castigata pana atunci sau pot merge mai departe, urmand sa primeasca doar jumatate din suma acumulata, daca nimeresc iar o casuta verde.
 
Banii castigati nu ii revin jucatorului, ci revin intregii echipe.
 
In momentul in care in concurs raman doar opt concurenti din ambele echipe, banii se impart intre concurentii echipei majoritare printre cei opt finalisti.
 
De exemplu, daca in finala raman 2 Razboinici si 6 Faimosi, suma acumulata de Faimosi pana in momentul respectiv se imparte doar intre cei 6 Faimosi finalisti.
 
 

A post shared by Exatlon Estados Unidos (@exatlonestadosunidos) on

Citeste mai multe despre: