Beatrice Olaru este castigatoarea Exatlon Romania Sezonul 2: ”Nu am indraznit sa visez la momentul asta”

Beatrice Olaru este castigatoarea Exatlon Romania Sezonul 2: ”Nu am indraznit sa visez la momentul asta”

Beatrice Olaru este marea castigatoare Exatlon sezonul 2. Aceasta a castigat trofeul Exatlon si marele premiu de 100.000 de euro.

Beatrice Olaru a povestit ce a trait la Exatlon Romania si ce a motivat-o sa mearga atat de departe:

”Simt ca imi traiesc visul cu ochii deschisi. E un lucru la care nu am indraznit sa visez atunci cand am venit aici, la Exatlon. Am plecat de acasa cu gandul de a demonstra ca o femeie are o putere nemarginita si am facut in sensul asta tot ce mi-a stat in puteri. Imi aduc aminte ca prima mea editie a fost… Un cosmar, da, a fost un cosmar.

Cand imi aduc aminte ce s-a intamplat, imi aduc aminte ca am adus puncte echipei mele tarandu-ma pe marginea bazinelor pentru ca imi era foarte frica de apa. Nu indraznit sa visez la momentul asta, insa stiu ca am muncit foarte mult si ca mi-am dorit sa evoluez si sa depasesc momentele alea. Am fost atat de recunoscatoare pentru sansa de a fi aici, la Exatlon, incat nu am avut cum sa nu muncesc si sa nu fructific. Asta am facut in fiecare zi! Nu am visat la trofeu! Dra mi-am dorit tot timpul ca a doua zi cand vin pe traseu sa fiu din ce in ce mai buna.

Am muncit de pe o zi pe alta si asa cred ca s-a construit aceasta evolutie a mea. Ceea ce vreau eu sa subliniez foarte mult este faptul ca noi, femeile care am fost la Exatlon, am alergat pe aceleasi trasee, am tras de aceleasi greutati, am dormit pe aceeasi podeau, am indurat acelasi frig, aceeasi foame si vreau sa le felicit pe toate fetele care au trecut prin aceasta competitie.

Pentru ca ai pomenit de mama mea, as vrea sa ii multumesc ei, in primul rand! Pentru ca, de foarte multe ori in viata, am vazut-o in momente grele, dar niciodata nu am vazut-o slaba. Tot timpul a fost puternica si tot timpul mi-a spus ca viata nu trebuie sa disperi, pentru ca totul are o rezolvare. Apoi vreau sa ii multumesc iubitului meu, pentru ca atunci cand am plecat de acasa mi-a zis ca la cat de ”muncitoare si de ambitioasa esti o sa castigi Exatlonul”. 

Bineinteles ca eu am crezut ca mi-a spus-o pentru ca vrea sa ma incurajeze la plecarea de acasa, dar vreau sa ii multumesc pentru ca mi-a dat putere. De fiecare data cand plecam de la start ma gandeam la el si simteam ca puterea mea se amplifica. Si vreau sa ii multumesc. Taticiosule, am reusit!”, a spus Beatrice Olaru, castigatoarea Exatlon Sezonul 2.

Citeste mai multe despre: