Simia, nominalizare cu scandal la Exatlon! Concurenta a fost descalificata si eliminata din concurs! “Daca te-ai nascut rotund, nu poti muri patrat!”

Simia, nominalizare cu scandal la Exatlon! Concurenta a fost descalificata si eliminata din concurs! “Daca te-ai nascut rotund, nu poti muri patrat!”

Astfel, Razboinicii s-au vazut in postura de a-si trimite doi dintre coechipieri pe traseu, la duel: Diana Sentes, propusa automat, in urma procentajului cel mai mic acumulat in saptamana trecuta, si Simia Taran, in urma votului decisiv al Razboinicilor
 
 
Decizia de a propune cel de-al doilea concurent la duel a iscat un intreg scandal in echipa Razboinicilor, in momentul in care acestia pendulau intre Simia si Naomi. Chiar inainte de ceremonie, Simia a avut o iesire nervoasa la adresa lui Ciprian, fata explicandu-si iesirea necontrolata prin faptul ca acesta “este lipsit de respect”. Tensiunile au atins cote alarmante in tabara Razboinicilor, in urma infrangerii dureroase in jocul de aseara. Presiunea jocului si certurile intre concurenti au destabilizat echilibrul echipei. 
Motivul pentru care colegii au propus-o pe Simia spre eliminare a fost reprezentat de faptul ca aceasta a fost considerata ca fiind persoana care isi saboteaza coechipierii din punct de vedere psihic prin faptul ca genereaza scandaluri in lant. Aflati in baraca, inaintea inceperii meciului de imunitate, pe masura ce Simia era propusa la duel de catre colegii de echipa, aceasta era vizibil deranjata de aceasta postura si le reprosa in replici dure celor care o nominalizau, acuzandu-i de falsitate. Chiar daca initial nominalizata a fost Naomi, dupa o noua serie de certuri Razboinicii, acestia au decis ca ar trebui sa intre Simia la duel. 
Inaintea duelului cu Diana Sentes, Simia a izbucnit in lacrimi si a pus excluderea ei din grup pe seama sinceritatii pe care ar fi manifestat-o fata de Razboinici
“Oamenilor nu le place adevarul! Eu, din pacate, asta sunt. Si sora mea mi-a spus sa nu spun adevarul in fata oamenilor pentru ca voi fi data afara din grup; si iata ca a venit si acea zi. Nu voi schimba nicio virgula din aceea ce am spus, pentru ca asta sunt eu. Daca te-ai nascut rotund, nu poti muri patrat. Nu mai pot, nu mai pot!”, spunea Simia cu ochii in lacrimi. 
 
 
Pentru prima oara, intr-un joc de eliminare la “Exatlon”, la duel este trimisa o fata care a castigat jocul individual pe medalii, motiv pentru care Simia a plecat avand un punct in plus, adica sase vieti. Desi, din punct de vedere sportiv, Simia a demonstrat ca este mult mai puternica decat adversara ei, Diana Sentes, in duelul de aseara concurenta a renuntat la competitie, oprindu-se la mijlocul traseului si acuzand dureri la umar. Jocul s-a oprit, moment in care adversara ei a izbucnit in lacrimi. Ana Simia Taran a fost descalificata, fiind eliminata de la “Exatlon”, Diana Sentes ramanand alaturi de echipa sa. Intreaga echipa a acuzat-o pe Simia de lasitate si minciuna, afirmand ca motivul invocat de aceasta, in urma abandonului cursei, este unul “inchipuit”. 

Citeste mai multe despre: