Sora razboinicului Iulian de la Exatlon, reactie dura dupa scandalul cu What’s UP! Iata ce parere a avut despre atitudinea fratelui ei!

Sora razboinicului Iulian de la Exatlon, reactie dura dupa scandalul cu What’s UP! Iata ce parere a avut despre atitudinea fratelui ei!

Dupa incidentul cu What’s UP, sora lui Iulian a venit in platoul “FanArena” pentru a lamuri totul despre atitudinea razboinicului.

Iulian Pitea este un tanar ambitios originar din Brasov si a fost component al lotului olimpic care a reprezentat Romania la Olimpiada de Iarna de la Sochi, in 2014. A facut sarituri cu skiurile ca sport de performanta si, in prezent, este instructor de ski si de snowboard, atat in Brasov cat si in Austria. Face echitatie, kickboxing, motocross, inot si este pasionat si de dans si isi doreste sa devina cascador.

Are doar 19 ani, insa Iulian s-a facut remarcat inca din primele momente, nu doar pentru ca este cel mai vocal dintre razboinici, ci si pentru ca din patru curse acesta a castigat trei.
Intrebata ce parere are despre iesirea nervoasa a lui Iulian, sora sa a declarat ca ambii concurenti au partea lor de vina, insa totul a fost o situatie de moment.


“Parerea mea ca situatia in sine a luat o amploare prea mare, nu a facut nimic! Din punctul meu de vedere a facut un gest spontan, nu stiu impertinenta de care parte sta! Am vazut ca si-a cerut scuze de doua ori! A fost si de o parte si de alta o reactie de moment! De obicei el nu provoaca, nu instiga, el nu este coleric! El este o persoana vesela, ridica moralul mereu!”, a sustinut sora lui Iulian.

Citeste mai multe despre: