Stefan de la Exatlon a avut in copilarie o problema de sanatate! “Doctorita nu ne-a dat acordul!” Dezvaluirea facuta de tatal concurentului

Stefan de la Exatlon a avut in copilarie o problema de sanatate! “Doctorita nu ne-a dat acordul!”  Dezvaluirea facuta de tatal concurentului

Stefan Floroaica este unul dintre cei patru Razboinici ramasi in competitia Exatlon.

Unul dintre cei mai buni concurenti Exatlon inca de la inceputul competitiei, Stefan s-a dovedit a fi un adevarat sportiv in cele aproape 4 luni petrecute pana acum in Republica Dominicana.

Forma fizica de invidiat a lui Stefan este rezultatul mai multor sporturi practicate de acesta inca din copilarie. Dumitru Floroaica, tatal lui Stefan, a povestit ca actualul concurent de la Exatlon a fost atras de sport de pe la 10 ani si, la inceput, a practicat handbal.

“Stefan s-a apucat de sport in jurul varstei de 10 ani. In prima faza i-a placut foarte mult handbalul, a si jucat in timpul scolii, dar o doctorita i-a spus ca are suflu sistolic si i-a recomandat sa se lase de acest sport. Nu voia sa ne dea acordul sa joace in echipa. De aceea s-a apucat de skandenberg”, a spus tatal lui Stefan.

Skandenbergul nu este insa singurul sport practicat de concurentul Exatlon. El este si atlet, parcipand la numeroase maratoane.

In plus, Stefan si-a lucrat corpul atletic si la sala de forta, unde s-a antrenat cu fratele sau mai mare, a precizat Dumitru Floroaica, tatal lui Stefan de la Exatlon. 

Citeste mai multe despre: