Stefan Floroaica, despre noii concurenti de la Exatlon! Iata cum vede acum competitia din postura de spectator si care sunt faimosii sau razboinicii sai preferati!

Stefan Floroaica, despre noii concurenti de la Exatlon! Iata cum vede acum competitia din postura de spectator si care sunt faimosii sau razboinicii sai preferati!

Stefan Floroaica a vorbit deschis despre noii concurenti Exatlon.

Surprins la “Central Park Wine Festival”, desfasurat de curand, la Cluj, Stefan Floroaica a facut cateva dezvaluiri despre experienta Exatlon, care l-a marcat si care a ramas cea mai mare realizare a sa.
Intrebat cum se simte in postura de spectator al noului sezon Exatlon, Stefan a marturisit ca priveste cu drag tot ceea ce se intampla in Republica Dominicana.


“Eu acum sunt in rolul de spectator! Eu acum vad si inteleg ceea ce traiau oamenii cand urmareau emisiunea in primul sezon si traiesc, ma ridic, tip, urlu, ma enervez: “De ce a ratat ala! De ce a facut asa!” si imi dau seama ca si eu la randul meu primeam aceleasi reactii de acasa, poate de la mama, poate de la tata! E tare placut! Iar schimbarile astea de joc, de regulament, unele imi plac, unele nu! Iti dai seama, eu le compar cu ce am trait eu!”, a spus Stefan Floroaica.
Pe de alta parte, Stefan a fost intrebat daca are deja un concurent preferat in noul sezon Exatlon, dupa ce a urmarit cateva episoade. Fostul razboinic a marturisit ca este cam devreme sa se pronunte in acest sens, deoarece isi reaminteste ca in primul sezon, abia dupa doua-trei saptamani s-au conturat ca oameni si au inceput sa scape de emotii si sa lupte cu daruire pe traseele Exatlon.

“E cam devreme sa vorbim despre un preferat! Eu imi aduc aminte de noi, de primii! Cand noi abia dupa doua-trei saptamani am inceput sa ne conturam cine suntem ca oameni! Primele trei saptamani aveam emotii, nu eram obisnuiti cu camera, nu eram obisnuiti cu conditiile! Noi am fost un experiment fata de ei! Ei in schimb au vazut cinci luni de zile ce se intampla, au putut sa-si faca niste notite, sa-si faca temele si sa vina acolo si sa fie foarte performanti! Ei au acest avantaj de a sti ceea ce s-a intamplat cu noi si sunt mai pregatiti! Unii mi se par pregatiti, iar altii mi se pare ca au venit cam nepregatiti! Dar incet, incet o sa se identifice cu Exatlonul! Sunt un spectator inrait! Am atatea unghiuri din care privesc competitia!”, a spus Stefan Floroaica.

Citeste mai multe despre: