Surpriza uriasa a Dianei Belbita la doua saptamani de la Exatlon! “Faimoasa” este cu gandul la Alex “Bentita”!

Surpriza uriasa a Dianei Belbita la doua saptamani de la Exatlon! “Faimoasa” este cu gandul la Alex “Bentita”!

Diana Belbita s-a dat de gol! Frumoasa “luptatoare” pare indragostita de un “razboinicul” Alex!

Gluma se ingroasa in privinta Dianei Belbita si a lui Alex “Bentita”! Daca initial, totul a parut o barfa conform careia fetei i-ar placea de “razboinic”, situatia s-a schimbat la putin timp de la intoarcerea sportivei in Romania.

Imediat dupa petrecerea de Paste din Republica Dominica, “faimosii” au dat-o de gol pe Diana Belbita, dupa ce Cosmin Cernat a intrebat-o daca mai este la regim.

“Printesa Razboinica“ a marturisit, atunci, ca nu poate renunta la dulciurile oferite ca premiu, desi tinea dieta pe baza de orez, intrucat se numara printre concurentele care s-ar fi ingrasat de cand a intrat in competitie.

Argumentele Belbitei nu au fost insa convingatoare, caci, imediat, colegii ei nu s-au putut abtine si au dezvaluit adevaratul motiv pentru care ea s-ar fi pus pe slabit. “E indragostita! Simplu. Hai sa trecem mai departe”, a spus, zambind, Vladimir Draghia, iar Diana s-a multumit doar sa zambeasca.

Fanii Exatlon nu au putut lasa lucrurile asa si, imediat, au facut legatura! Barbatul de care era atrasa Diana era nimeni altul decat Alex Nedelcu! Momentele cand “Belbi” se uita gales la “razboinic”  sau glumele de la jocurile de Quiz au tradat-o!

In urma cu doua zile, Diana a postat pe adresa de socializare o imaginea cu ea si “Bentita” din seara petrecerii de Paste, la care a adaugat cateva zambete!

Imediat, oamenii au reactioant si au marsat pe o eventuala poveste de amor, iar “printesa razboinica” nu a negat, dimpotriva, a pastrat misterul!

Citeste mai multe despre: