Telespectatorii vor avea un cuvant greu de spus in alegerea castigatorului „Exatlon”!

Telespectatorii vor avea un cuvant greu de spus in alegerea castigatorului „Exatlon”!

Faimosii” si „Razboinicii”, cele doua echipe care se vor lupta in Republica Dominicana, se pregatesc de cea mai tare competitie, ce va incepe duminica aceasta! Cei de acasa ii vor putea vota pe concurenti in timpul concursului.

„Exatlon”, reality-ul revolutionar care incepe duminica seara, la ora 20:00,  la Kanal D, aduce in ringul probelor 20 de concurenti foarte pregatiti sa faca fata unei competitii dure.

10 vedete – Echipa Faimosilor, si 10 oameni obisnuiti – Echipa Razboinicilor, se vor infrunta in peisajul exotic din Republica Dominicana, sub ochii telespectatorilor.

Cei din fata micilor ecrane isi vor putea vota in timpul concursului concurentul favorit, aducandu-l tot mai aproape de marele premiu de 100. 000 de Euro. In timpul difuzarii emisiunii vor fi comunicate intervalele de timp in care sistemul de votare este activ.

Asadar, pentru a ajunge cat mai departe in concurs, concurentii vor avea si misiunea de a atrage cat mai multi sustinatori de partea lor prin modul in care  isi pun in valoarea calitatile sportive, dar si personalitatea. Fiecaruia dintre concurenti ii va fi atribuit un cod, ce va putea fi folosit in timpul votarii, dupa cum va fi facut anuntul chiar in timpul difuzarii emisiunii.

Alaturi de concurenti, va fi pe toata perioada concursului Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului si cel care va intra si in pielea comentatorului sportiv. Acesta va analiza in timp real evolutia concurentilor in timpul probelor, ca la o adevarata Olimpiada.

Referitor la concurentul cu cele mai multe sanse de izbanda, Cosmin Cernat considera ca un posibil castigator ar trebui sa intruneasca foarte multe calitati sportive, dar sa aiba si un psihic foarte puternic.

„Asa cum se intampla in sportul de perfomanta, pregatirea psihologica va face diferenta”, spune prezentatorul emisiunii.  

Nu pierdeti cea mai tare competitie a anului, „Exatlon”, incepand din aceasta duminica, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzata si luni si marti seara, urmand ca, de saptamana viitoare, „Exatlon” sa poata fi urmarit  patru zile pe saptamana, de sambata pana marti, de la ora 20:00.

Citeste mai multe despre: