Tensiuni in tabara Razboinicilor! Sora Simiei de la Exatlon: “Ciprian ii manipuleaza pe toti! El, Ana Otvos si Iulian isi impart puterea! Pe Doru l-au exilat”

Tensiuni in tabara Razboinicilor! Sora Simiei de la Exatlon: “Ciprian ii manipuleaza pe toti! El, Ana Otvos si Iulian isi impart puterea! Pe Doru l-au exilat”

Laura Taran, sora Simiei, a dezvaluit ca momentul reintalnirii cu Razboinica de la Exatlon a fost cu adevarat emotionant si ca aceasta se simte bine dupa dupa experienta extrem de grea din Dominicana. „Ea e ok acum. A fost foarte emotionata la aeroport. Primul lucru pe care i l-am spus a fost ca suntem mandri de ea si ca o iubim. Se vedea ca e slabita, ca s-a consumat si ca a plans mult”, a declarat Laura pentru WOWbiz.ro.

Sora Simiei a explicat si abandonul Razboinicei, survenit chiar in momentul duelului cu Diana Sentes. „Ea s-a accidentat cu o zi inainte la umar, mi-a spus ca a avut dureri. Nu s-a prefacut nici un moment. Pe de alta parte, si-a dat seama ca nu se mai putea intoarce in echipa aia, dupa tot ce s-a intamplat. Probabil ca a gresit si ea, asa cum a si spus: daca zece oameni iti spun ca gresesti, probabil ca asa este. Simia nu este insa genul care sa jigneasca sau sa vorbeasca urat despre cineva. In baraca se injura de dimineata pana seara”, a mai spus sora Laura Taran.

Ea a dezvaluit si ca in echipa Razboinicilor s-au format deja poli de putere. „Ana Otvos, Iulian Pitea si Ciprian sunt cei care comanda in casa. Desi nu pare, Ciprian e cel care comanda tot, pentru ca reuseste sa-i manipuleze pe toti. Iar Iulian e altfel decat pare. Pe Doru l-au „exilat”, se vede ca a ramas pe dinafara. Sunt convins ca oamenii astia sunt ok in afara Exatlon, insa acolo, in Dominicana, fiecare isi joaca cartea”, a mai spus Laura.
Simi a mers la o competitie sportiva, nu pentru altceva”

Cat despre Simi, Laura spune ca este suficient de puternica incat sa mearga mai departe. „Maine vom merge acasa, stam cateva zile, dupa care plecam in Italia. Simi e puternica, insa nu a reusit sa mearga mai departe pentru ca avea alte asteptari de la Exatlon. Ea s-a dus acolo pentru o competitie sportiva, nu pentru altceva. Iar din punct de vedere sportiv, era printre cele mai bune fete. Din punctul asta de vedere ii pare rau ca a iesit. Cand intra pe traseu, lasa la o parte toate problemele si castiga puncte”, a incheiat Laura Taran.

Citeste mai multe despre: