Toata lumea il cunoaste pe Stefan de la Exatlon! Cum arata insa mama celui mai sexy “razboinic”!

Toata lumea il cunoaste pe Stefan de la Exatlon! Cum arata insa mama celui mai sexy “razboinic”!

Stefan si-a prezentat mama fanilor sai intr-o fotografie postata cu putin timp inainte de a pleca in Republica Dominicana!

Stefan Ionut Floroaica este considerat de marea majoritate a publicului femin drept cel mai interesant dintre “razboinici” de la Exatlon!

Cu un look neingrijit, dar cu un trup de Adonis, Stefan a reusit sa capteze atentia si sa se detaseze in top-ul preferintelor, atat din punct de vedere fizic, cat si ca un competitor foarte bun.

Mai mult, si fetele din competitia din Republica Dominicana au ramas impresionate de calitatile “razboinicului”, ba chiar Alina si Geanina au facut o adevarata pasiune pentru el!

Dincolo de Exatlon insa, Stefan este un tip simplu, caruia nu ii place sa iasa in evidenta! Asa cum de altfel declara si el, este un barbat discret cu viata sa personala si nu face nimic care sa atraga atentia! La fel sunt si cei din familia lui!

Tatal sau a aparut, pana acum,  la o singura emisiune sa isi sustina fiul, in timp ce mama sa a ales sa nu comenteze nimic! A fost prezentata prietenilor virtuali, chiar de “razboinic”, intr-o singura fotografie, cu un comentariu simplu si atat!

Citeste mai multe despre: