Ultimele cuvinte ale lui Giani Kirita, inainte de a parasi “Exatlon”! Cel mai controversat concurent a fost eliminat aseara din competitie, in urma voturilor telespectatorilor!

Ultimele cuvinte ale lui Giani Kirita, inainte de a parasi “Exatlon”! Cel mai controversat concurent a fost eliminat aseara din competitie, in urma voturilor telespectatorilor!

Liniste mormantala s-a lasat aseara in Arena „Exatlon” dupa ce Cosmin Cernat a anuntat numele celui care urma sa paraseasca Republica Dominicana.

Giani Kirita a fost eliminat din competitie in urma voturilor telespectatorilor. Fostul fotbalist dinamovist, care a fost si cel mai controversat concurent de la Exatlon, si-a imbratisat coechipierii, dar si pe membrii echipei adverse si a tinut un discurs emotionant, in care a incercat sa explice prin ce a trecut in cele patru luni de concurs.   

„Nu mi-a mai batut inima asa de tare  de foarte mult timp, cu toate ca mi-am dorit foarte mult ca cei doi sa ramana (n.r.- Valentin Chis si Catalin Cazacu). Sunt multe de zis, iar am acele o mie de ganduri. Daca nu aveam aceasta problema, cu siguranta i-as fi haituit pe acesti tineri (n.r. – referire la Razboinici) cum am facut-o pana acum. Nu scapau usor de mine. Vrau sa le multumesc si colegilor mei, (…) in special lui Vladimir, noi inainte eram foarte certati, lumea nu stie, acum nu vreau sa-l bat decat la carti. Am legat prietenii frumoase, una dintre ele este cu acest baiat pe motocicleta (n.r. Catalin Cazacu); inainte sa vin la <Exatlon> nu stiam cine este, i-am cautat numele pe Google si m-am intrebat <Cum o sa ma inteleg cu baiatul asta?>. Si de la inceput mi-a zambit si a fost chimia aia. Bruce, un baiat foarte de treaba, corect si un sportiv foarte bun. (…) Pe Larisa am incurajat-o tot timpul.(…) Daca am gresit fata de acesti baieti (referire la Razboinici), am gresit pentru corectitudine. Voi stiti ca asta sunt. Ei au inteles greseala, cand vor sa joace in viata, sa joace cu cei puternici, sa-i lase pe cei slabi deoparte. Vreau ca cineva din echipa mea sa iasa castigatorul Exatlon”, a spus, apasat, Giani Kirita.

Parca presimtindu-si plecarea, Giani a parut extrem de apasat de ganduri in scurta perioada de dinaintea Arenei. Sportivul a facut o caracterizare succinta, dar memorabila a perioadei atat de intense petrecute in Republica Dominicana.  
„<Exatlon> schimba oamenii si ii schimba in bine, o sa vedeti asta in viitor la mine”, a spus sportivul, facand referire la cariera de antrenor pe care si-o doreste in viitor.   

In editia de aseara, Razboinicii au avut cuvinte de lauda la adresa celui care le-a pus o serie de probleme spinoase in trecut.
„Pacat, eu nu as vrea sa plece el. Daca ar pleca el, nu ar mai fi <Exatlon>. S-ar dezechilibra echipa Faimosilor, dar ar fi si plictisitor. Nu am mai avea cu cine sa ne certam”, a spus Ionut.
”Giani a reprezentat mult mai mult decat niste puncte pe traseu. Giani a cladit echipa Faimosilor. (…) El a fost motorul, el i-a unit, el i-a adunat”, a completat Stefan.
Si Alex a recunoscut calitatile fotbalistului:  ”E un om bataios. Ca echipa, ei au fost bataiosi datorita lui si astfel ne-au ajutat si pe noi sa devenim mai buni”.

Despartirea dintre Faimosi si liderul lor, Giani Kirita, s-a terminat cu un dans de echipa menit sa le descreteasca tuturor fruntile. Strigatele ritmice  „Vulturii, Vulturii!” au rasunat pentru ultima oara, in aceasta formula, in Republica Dominicana.    

Citeste mai multe despre: