Valentin “Bruce” de la Exatlon a atras toate privirile la un eveniment monden. Uite cum a dansat “faimosul”

Valentin “Bruce” de la Exatlon a atras toate privirile la un eveniment monden. Uite cum a dansat “faimosul”

Valentin “Bruce” de la Exatlon a fost la o petrecere mondena.

Bruce este unul dintre cei mai indragiti fosti concurenti de la Exatlon. Zambetul lui este molipsitor, la fel si cel al iubitei lui, Diana, care pare ca-l completeaza perfect. Rar vezi un cuplu atat de frumos, plin de energie si vesel, care te faci sa spui “Jos palaria”. 

Ei bine, i-am intalnit pe cei doi indragostiti, recent, la un eveniment monden gazduit de un mall bucurestean.

Spre deosebire de ceilalti concurenti care si-au masurat fortele in Republica Dominicana, Valentin nu s-a simtit stingher prima oara, dupa multe luni, cand a fost la o petrecere. 

Dimpotriva! De cand a intrat, tanarul dansator a etalat cateva miscari de dans si a atras toate privirile.

Bruce de la Exatlon si-a botezat, ieri, fetita

Valentin Chis “Bruce” de la Exatlon si iubita lui Diana au crestinat-o ieri pe fetita lor. Anya a implinit, pe 21 iunie, 6 luni si este o fetita extrem de cuminte si de vesela. Botezul fetitei a fost amanat cateva luni de plecarea lui Bruce la Exatlon, insa ceremonia deosebita a meritat asteptarea. 

Duminica, putin inainte de pranz, Bruce si Diana, insotiti de cativa apropiati au ajuns la Biserica “Sf Dumitru”, unde era programata ceremonia botezului micutei Anya. 

“Ne-am dorit un botez micut, discret, unde insa sa ne distram impreuna cu familia si prietenii nostri. Va fi o petrecere frumoasa, in care ne dorim ca toata lumea sa fie vesela, colorata si sa se distreze”, ne-a spus Diana, iubita lui Bruce. 

Imbracata intr-o rochita in dungi, alb cu crem, si cu o fundita albastra in par, micuta Anya a fost admirata de toata lumea. 

Anya a dormit in bratele nasei sale mare parte din timpul slujbei de botez si a plans un pic doar atunci cand a fost bagata in cristelnita, sub privirile emotionate ale lui Bruce. A asteptat apoi cuminte sa fie imbracata cu rochita roz pregatita de nasa ei.

Citeste mai multe despre: