Vestea a picat ca un traznet! Faimosii si Razboinicii au ramas in LACRIMI! Cosmin Cernat a facut anuntul: ”De astazi veti merge mai departe SINGURI”

Vestea a picat ca un traznet! Faimosii si Razboinicii au ramas in LACRIMI! Cosmin Cernat a facut anuntul: ”De astazi veti merge mai departe SINGURI”

Exatlon Romania 26 februarie: Zi plina de tristete la Exatlon Romania! Faimosii si Razboinicii au primit o veste la care nu se asteptau. Cu totii au izbucnit in lacrimi atunci cand au auzit:

”Bun gasit, prieteni! Suntem in fata celui mai important joc al saptamanii, e vorba de jocul de protectie. Suntem impreuna aici de aproape 7 saptamani, aproape doua luni. 20 de atleti Exatlon si doi antrenori. Doi antrenori care v-au oferit tot ce au avut ei mai bun, doi antrenori care v-au invatat ce inseamna sa fiti campioni. Din punctul meu de vedere, v-au invatat si ce inseamna sa luptati pana in ultimul moment. Au incercat sa va ofere din experienta lor de viata, pas cu pas, ca sa intelegeti mult mai bine ceea ce inseamna Exatlon Romania.

V-au invatat, cred eu, si ce inseamna sa fiti o familie. Ceea ce, iarasi, este extrem de important. V-au aratat si va arata in continuare drumul spre trofeele Exatlon. 

Vestea pe care o am astazi pentru voi, este urmatoarea: De astazi, veti merge mai departe singuri! Pentru ca Vladimir Draghia si Giani Kirita isi incheie misiunea lor extraordinara. Sufletul lor a fost pus aici pe nisip, sufletul lor a fost impartit cu al vostru si este momentul in care ei isi vor lua ”la revedere” de la voi.”, a spus Cosmin Cernat.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: