Vladimir Draghia, provocare inedita pentru Naomi! “Prima data m-am gandit ca e pentru tine o provocare dar, de fapt, e pentru mine!” Iata cum a reactionat Razboinica!

Vladimir Draghia, provocare inedita pentru Naomi! “Prima data m-am gandit ca e pentru tine o provocare dar, de fapt, e pentru mine!” Iata cum a reactionat Razboinica!

Vladimir Draghia a urmarit evolutia lui Naomi la Exatlon si a concluzionat ca are o doza de nebunie pentru a-si invinge teama de apa.

Dupa ce a primit nenumarate critici din partea colegilor de echipa, cat si chiar din partea fratelui ei, Naomi a recunoscut ca si-a dorit sa invete sa inoate inainte de a ajunge la Exatlon, insa de la inscrierea sa in competitie si pana a plecat in Republica Dominicana, timpul a fost destul de scurt si nu a reusit sa ia cateva lectii de inot.
“Eu, intr-adevar, asa cum a zis si fratele meu, pana sa ajung la Exatlon, nu mi-am dorit atat de mult sa invat sa inot! M-am gandit la un moment dat sa merg sa invat sa inot, dar nu a fost sa fie!”, a spus Naomi.
Incantat de ambitia si de determinarea lui Naomi in a lupta pentru a aduce cat mai multe puncte echipei sale, Vladimir Draghia a decis sa ii lanseze o provocare. Acesta i-a propus sa il insoteasca la un bazin profesionist pentru a o invata sa inoate.

Vladimir Draghia a declarat inca din timpul competitiei Exatlon ca a practicat inot de performanta cu ani in urma, iar acest lucru a reprezentat un mare avantaj pe durata concursului. Mai mult decat atat acesta a povestit ca in primul sezon, a ajutat-o pe Diana Belbita sa invete sa inoate.
“Am vazut Exatlon, am vazut cum te-ai comportat acolo! Am vazut ca ti-e frica de apa, se vede asta! Dar in acelasi timp ai si nebunia aia de a sari! Mi-a placut asta, recunosc! Si cred ca ai o sansa! Prima data m-am gandit ca e pentru tine o provocare, dar de fapt e pentru mine! Vii o ora cu mine la bazin sa vad daca reusesc sa te fac sa inveti sa inoti?

Fara sa stea pe ganduri, Razboinica a raspuns afirmativ, aratandu-se extrem de incantata de faptul ca va reusi sa ia lectii de inot chiar de la castigatorul primului sezon Exatlon.
“Da, sigur ca da! Eu chiar ma gandeam vazandu-l pe Vladimir sezonul trecut ce salturi facea, ce bine mi-ar prinde cateva sfaturi de la tine, avand in vedere ca tu ai experienta!”, a spus Naomi.

Citeste mai multe despre: