A dat cartile pe fata! Ce le transmite Ciprian Silasi Razboinicilor dupa ce s-a intors acasa: uite ce spune despre ei

A dat cartile pe fata! Ce le transmite Ciprian Silasi Razboinicilor dupa ce s-a intors acasa: uite ce spune despre ei

Ciprian Silasi a fost poate unul dintre cei mai controversati concurenti de la EXATLON din acest sezon.

El a parasit competitia cu ochii in lacrimi dupa ce a pierdut duelul cu Doru Mesesan. Iata ce spunea Ciprian inainte de plecare:

“M-am inscris la pentru fiul meu. Am vrut ca el sa fie mandru de mine. e un fenomen complex. Aici traim momentele de fericire, si de tristete, impreuna.

“Eu nu am facut armata acasa, nu am facut sport, si ma bucur ca am venit la acest show-fenomen, ca m-am autodepasit. Ma simt ca in filmele cu soldati americani si nu pot decat sa ma bucur ca am ajuns pana la acest nivel, ca nu sunt cel mai slab concurent din si ca am depasit pragul de 2 luni de zile”, declara Ciprian.

Acum, la cateva zile dupa ce a revenit acasa, Ciprian Silasi a postat un mesaj emotionant prin care isi declara din nou sustinerea pentru cei din echipa lui.

“Va multumesc mult pentru incurajarile si aprecierile pe care le-am primit. Sunt coplesit cat de multe sunt. Va transmit prin acest mesaj toate gandurile bune!

“Acum, urmaresc si sustin razboinicii de acasa cu sufletul la gura! RAZBOINICII sunt puternici si uniti, sunt o FAMILIE si, cu siguranta, asa vom ramane si dupa competitie!”, a scris Ciprian Silasi intr-un mesaj postat pe contul lui de Instagram.

Citeste mai multe despre: