A existat sau nu un complot pus la cale de Faimosi impotriva lui Lili Sandu? Diana Sentes, un fel de Oltin Hurezeanu pentru Razboinici?

A existat sau nu un complot pus la cale de Faimosi impotriva lui Lili Sandu? Diana Sentes, un fel de Oltin Hurezeanu pentru Razboinici?

Dupa eliminarea lui Lili Sandu din competitia Exatlon, au existat multe voci din tabara Faimosilor care si-ar fi dorit plecarea ei. Insa, nimeni nu a avut curajul sa ii spuna acest lucru in fata, remarca Adrian Blidaru. Spre deosebire de Razboinici care i-au spus in fata Dianei Sentes tot ce gresete pe traseu, Faimosii nu au avut curajul sa aiba o discutie cu Lili, crede fostul concurent. Ceea ce este un lucru mult mai de condamnat pentru Faimosi decat pentru Razboinici.

“Complot mai mult sau mai putin. Fetele din echipa Faimosilor ar fi vorbit ca Lili Sandu s-ar fi dat la o parte, s-ar fi menajat uneori, iar Lili a raspuns ca a fost deranjata, ar fi vrut sa i se spuna in fata. Cred ca mai bine nu s-a iscat un conflict. Orice se intampla in echipa in timpul liber se reflecta pe traseu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

 

Problema ei a fost ca nu credea ca o sa faca fata, dar nu era asa. Ea a gresit ca nu era increzatoare, putea face mai mult. Cand intra pe traseu, isi dorea sa castige. Si eu mi-as fi dorit sa iasa, normal ca vrei, te tine putin, iti schimba strategia. De acum, o sa fie foarte greu pentru Razboinici. Ea s-a autodepasit, nu am nimic cu ea.

Ea nu a fost obligata sa fie acolo, nici eu. Nu e normal sa se vorbeasca urat de ea. Nu e ok pentru ei. Daca ma intrebi daca Razboinicii au procedat mai bine in cazul Dianei, da, e mai ok ca i-au zis in fata. Da, demoralizeaza si asta oricum…” a spus Blidaru.

Citeste mai multe despre: