Abandon in masa! Sapte Razboinici de la Exatlon Mexico au parasit competitia dupa incidentul aviatic

Abandon in masa! Sapte Razboinici de la Exatlon Mexico au parasit competitia dupa incidentul aviatic

Abandon Exatlon Mexic

Sapte concurenti din echipa Albastra au ales sa abandoneze competitia Exatlon dupa  un incident aviatic in care 4 Razboinici au trecut prin momente de groaza.

”Poate va intrebati de ce nu ii vedeti aici pe membrii echipei Razboinicilor. M-am intalnit cu ei cu putina vreme in urma, am luat pranzul impreuna.

Am decis ca astazi echipa Razboinicilor sa se odihneasca si sa se destinda, pentru ca pe drumul de intoarcere de la recompensa din Punta Cana pe care au castigat-o la panoul cu bani, unii dintre companionii nostri de calatorie, mai exact patru dintre ei, Isabel, Gonzalo, Paola si Evelyn, dar si 6 colegi din echipa de productie care ne-au insotit, au avut parte de o experienta infricosatoare in avionul cu care se intorceau.

Echipa a calatorit cu doua zboruri, iar cel in care se aflau Isabel, Gonzalo, Paola si Evelyn a traversat o zona cu turbulente. Tocmai am discutat cu ei si mi-au povestit totul.

Am discutat in timp ce luam pranzul si mi-au spus ca din cauza turbulentelor a avut loc o defectiune mecanica. Pentru cateva secunde, viteza avionului a crescut, iar aparatul s-a rasucit la 360 de grade.

Dar multumita lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare Lupe, pilotul a reusit sa stabilizeze avionul si sa aterizeze in siguranta pe aeroport.”, a spus Antonio Rosique, prezentatorul Exatlon Mexico, inainte de meciul Romania-Mexic.

Dupa aceasta intamplare, se pare ca sapte concurenti din echipa Albastra au decis sa incheie aventura la Exatlon Mexic, dorind sa fie alaturi de familiile lor.

 

 

Citeste mai multe despre: