Accidentare grava pentru Corina Petrut! Razboinica a ajuns inapoi in vila, alaturi de echipa sa. Care este starea ei de sanatate

Accidentare grava pentru Corina Petrut! Razboinica a ajuns inapoi in vila, alaturi de echipa sa. Care este starea ei de sanatate

Imagini cu un puternic impact emotional. Corina Petrut a fost dusa in scaunul cu rotile prin spital, pentru a i se face analize si investigatii in urma cazaturii grave pe care a suferit-o.

La inceputul competitiei pentru panoul cu bani, Corina Petrut a cazut de pe tiroliana si s-a accidentat la spate. Jocul s-a oprit, iar aceasta a primit imediat ingrijiri medicale. Pentru investigatii amanuntite, Corina a fost transferata la spital.

Spre seara, aceasta a revenit in vila, alaturi de Razboinci, unde a facut primele declaratii despre starea sa de sanatate:

”Astazi la jocul de bani am suferit o accidentare. Cand an vrut sa intru pe traseu, acea tiroliana cred ca mi s-a blocat sau nu a alunecat asa cum trebuie. Eu m-am impiedicat atunci cand am vazut ca nu aluneca si cand am vrut sa ma ridic stiu ca eram cu un genunchi jos si unul ridicat. Iar cand am vrut sa ma ridic, am dat cu capul in acel inel care era acolo.

Atunci cand am cazut am ramas fara aer si atunci m-am speriat destul de tare. Noroc ca a venit Alin repede langa mine si a incercat sa ma linisteasca. Important este ca nu este nimic grav O sa ma recuperez repede, probabil in doua trei zile o sa fiu apta de joc si voi intra din nou pe traseu.” a spus Corina Petrut la intoarcerea in vila.

Citeste mai multe despre: