Adrian Blidaru face dezvaluiri fara precedent din tabara Faimosilor. De ce a fost eliminat atat de rapid de la Exatlon Romania

Adrian Blidaru face dezvaluiri fara precedent din tabara Faimosilor. De ce a fost eliminat atat de rapid de la Exatlon Romania

Dezvaluiri fara precedent facute de Adrian Blidaru la Fan Arena. Intr-o discutie cu Diana Sentes despre cine ar fi castigat un posibil duel intre cele doua, Adrian Blidaru a intrebat daca in echipa lor ar fost aceleasi discutii care au fost si in echipa Faimosilor.

‘Diana, iarta-ma, intrebare: Daca ieri voi jucati eliminarea, va vorbiserati sau ceva de genul, care sa iasa? Adica, exista si la voi? Pentru ca si la noi au fost discutiile astea si as fi vrut sa stiu daca si la voi au fost. (…)

Si la mine au fost purtate discutiile astea, pentru ca eu aveam problema mea la genunchi, chiar saptamana asta o sa ma duc pana la Targu Mures sa vad ce se intampla si s-ar putea sa ma operez. Ideea e ca in momentul cand fizic nu esti gata, iti exprimi parerea asta si spui ”as vrea sa plec acasa pentru ca nu sunt ok fizic”. Iar acolo, medical vorbind, foarte greu te poti reface. (…) 

Eu ma refeream doar la simplul fapt cand ai probleme medicale. Eu chiar am tras cu Cristi si chiar am incercat, insa eu nu puteam face mai mult. Cristi in momentul ala era mult mai bun ca mine si pe traseu s-a si vazut”, a spus Adrian Blidaru la Fan Arena.

 

Citeste mai multe despre: