Alin Andronic, evolutie spectaculoasa! Ce regrete are Razboinicul! “Accidentarile i-au pus capat carierei fotbalistice!” Iata ce dezvaluiri inedite a facut tatal lui Alin!

Alin Andronic, evolutie spectaculoasa! Ce regrete are Razboinicul! “Accidentarile i-au pus capat carierei fotbalistice!” Iata ce dezvaluiri inedite a facut tatal lui Alin!

Alin Andronic, unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Razboinicilor, de la „Exatlon” a reusit performante uluitoare.

Inca de la inceput, Alin Andronic s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni concurenti de la Exatlon.
Mai mult decat atat, Alin este un important sprijin pentru intrega sa echipa, reusind sa aplaneze deseori conflictele cu Faimosii si nu de putine ori si-a incurajat si motivat colegii
Cunoscut pentru diplmatie, pe Alin nu l-au facut sa isi iasa din minti nici macar momentele in care Faimosii l-au jignit.
Desi pare unul dintre cei mai puternici Razboinici, Alin Andronic are in spate o poveste de viata cutremuratoare. A imbratisat sportul inca din copilarie.
“Am facut putin judo! Am cantat si la trompeta! Am cantat in fanfara! Dupa aia mi s-a pus pata pe fotbal! Le-am spus alor mei ca vreau sa incep neaparat fotbalul! Mare frustrarea mea de cand am renuntat la fotbal e ca in timp ce jucam fotbal, nu m-am axat mai mult si pe scoala! Pentru ca acum am creat o mare obsesie cu invatatul! Acum invat tot felul de lucruri! In fiecare zi imi place sa invat cate un lucru nou! Pana la 18 ani eu am avut multe ghinioane! Intr-un an suferisem trei operatii la piciorul stang! Situatia din punct de vedere financiar era foarte grea! Si atunci am decis sa plec in Germania! Am zis ca trebuie sa fac ceva pentru viitorul meu, trebuie sa ii ajut si pe parintii mei!”, a spus Alin Andronic.


Tatal lui Alin Andronic este extrem de mandru de fiul lui, deorece a avut un parcurs frumos in viata. S-a dedicat inca de mic sportului, devenind un fotbalist de succes, mai intai in tara, la echipa FC National si apoi a decis sa plece in Germania, unde a jucat pana a suferit cateva accidentari grave in lant, care in scurt timp i-au pus capat carierei fotbalistice.

Citeste mai multe despre: