Ana Laura Gonzalez a spus tot adevarul despre relatia cu Iulian Pitea! Ce are de gand sa faca frumoasa mexicanca, dupa eliminarea de la Exatlon

Ana Laura Gonzalez a spus tot adevarul despre relatia cu Iulian Pitea! Ce are de gand sa faca frumoasa mexicanca, dupa eliminarea de la Exatlon

Ana Laura Gonzalez a fost eliminata de la Exatlon Mexico in urma cu putin timp. Frumoasa sportiva s-a intors in Mexic in urma cu putin timp si a fost coplesita de mesajele si de urarile primite din partea fanilor. Se pare ca Ana are foarte multi sustinatori care si-ar fi dorit ca ea sa ajunga in Marea Finala. De asemenea, multi au inceput sa o sustina dupa ce au vazut frumoasa poveste de dragoste care s-a infiripat intre ea si Iulian Pitea.

Un fan a rugat-o sa le povesteasca cum a inceput totul si ce are de gand se faca, mai departe, cu Iulian Pitea.

Acesta a fost foarte prompta si le-a raspuns imediat: ”Da, va promit ca o sa fac totul sa devina realitate”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Iulian Pitea s-a indragostit de Ana Laura Gonzalez. Cei doi s-au cunoscut pe meleagurile Exatlon si si-au promis ca se vor revedea si dupa Exatlon. Ana l-a invitat pe Iulian in Mexico.

‘Si ce n-am zis la ceremonie e ca, oricum voi da masa aia de care am vorbit la inceput, dar o sa imi iau un bilet Bucuresti-Cancun, pentru a ma duce in Mexico. Pentru ca pe Ana Laura am cunoscut-o la Exatlon si cu banii de la Exatlon ma duc in Mexico”, a spus Iulian Pitea.

Citeste mai multe despre: