Bomba pentru echipa Mexicului! Ce se intampla cu fratele lui Ernesto Cazares, castigatorul primului sezon Exatlon? VIDEO

Bomba pentru echipa Mexicului! Ce se intampla cu fratele lui Ernesto Cazares, castigatorul primului sezon Exatlon? VIDEO

Aristeo Cazares este unul dintre cei mai valorosi jucatori din echipa Mexicului la Exatlon. Competitorul ii calca deja pe urme fratelui sau si scoate pe trasee cel mai bun timp atat la individual cat si in cadrul echipei Faimosilor.

Fratele mai mare al lui Ernesto este si mai cunoscut in Mexic. Aristeo Cazares are 22 de ani si a devenit celebru tot datorita unui reality-show de tip Exatlon: La Isla. Aristeo a rezistat pe insula timp de 5 saptamani si a fost „sef de trib”, parasind competitia neinvins.

Aristeo Cazares este profesor de parkour si face parte din cea mai nebuna gasca din Mexic: The Sky Brothers. El se catara pe cladiri de tip zgarie-nori si face acrobatii la mare inaltime, fara plasa de protectie. Este o practica ilegala si considerata sinucigasa, care a starnit extrem de multe controverse in Mexic.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aristeo Cázares (@ariscazares) on

Ernesto Cazares, fratele mai mic al lui Aristeo, a impresionat publicul din Romania mai ales datorita sportivitatii de care a dat dovada in confruntarea cu Giani Kirita si compania, insa nu este printre favoritii show-ului in Mexic.

Citeste mai multe despre: