CASTING EXATLON Romania sezonul 2: ce s-a intamplat la alegerea concurentilor pentru Echipa Razboinicilor

CASTING EXATLON Romania sezonul 2: ce s-a intamplat la alegerea concurentilor pentru Echipa Razboinicilor

CASTING EXATLON Romania sezonul 2: sute de oameni au asteptat sa fie chemati in ce-a de-a doua etapa de preselectie a viitorilor atleti ai show-ului fenomen EXATLON.

Cu emotii in glas, plini de speranta si intr-o tacere deplina, sute de oameni au asteptat sa fie chemati in ce-a de-a doua etapa de preselectie a viitorilor atleti ai show-ului fenomen “Exatlon”, dupa inscrierea prealabila pe pagina online dedicata competitiei.

Cu totii aveau in comun dorinta de a convinge echipa de productie ca merita sa mearga in Republica Dominicana si sa isi incerce abilitatile pe deja celebrele trasee.

“Sunt foarte ambitioasa, imi place sportul si ador provocarile”, spune, entuziasta, Alexandra in varsta de 21 de ani care este completata de prietena ei Melina, la randul sau aspiranta la un loc in echipa Razboinicilor: “Mie mi-a placut foarte mult jocul si faptul ca trebuie sa supravietuiesti acolo fara social media, fara telefon, fara o carte. Iar traseele sunt geniale!”

La fel de multe emotii au avut si sustinatorii. Familiile, prietenii, partenerii de viata i-au incurajat neincetat pe cei dragi, asigurandu-i ca sunt cei mai buni si ca merita sa incerce. Intr-un colt, retrasi, Andreea si Ionut, se strang de mana, asteptand momentul in care Ionut sa fie invitat la interviu. Sunt impreuna de doi ani, au planuri de viitor si vor sa isi intemeieze o familie. “O sa il astept, dorim sa avem o casa, sa ne deschidem o afacere”, spune emotionata Andreea.

“Eu vreau sa ma duc acolo pentru noi, nu doar pentru mine” adauga Ionut, care subliniaza ca si-ar dori sa fie dintre cei selectati si ca nu il deranjeaza conditiile spartane.

Nici misiunea echipei de productie nu a fost una usoara, avand in vedere numarul impresionant de oameni care s-au inscris online intr-o prima etapa, peste 12.000, dar si nivelul de pregatire fizica pe care acestia il au si dorinta sincera de a fi parte din competitia “Exatlon”.

Castingul pentru cel de-al doilea sezon Exatlon este in plina derulare, toti cei care au implinit 18 ani inca se pot inscrie accesand pagina www.exatlon.ro.

Citeste mai multe despre: