Catalin Dumitrescu, despre motivele pentru care a venit la Exatlon Romania: ”Tata are diabet si probleme cu inima…”

Catalin Dumitrescu, despre motivele pentru care a venit la Exatlon Romania: ”Tata are diabet si probleme cu inima…”

Razboinicul Catalin Dumitrescu a fost eliminat de la Exatlon Romania. Acesta a intrat in duel cu Doru Mesesan, in fata caruia a pierdut si a fost eliminat din competitia Exatlon. Inainte de a-si lua ramas bun de la colegii sai, acesta a povestit mesajele care l-au facut sa se inscrie la Exatlon Romania:

”Inca o completare as vrea sa aduc la ceea ce nu am spus aici, pe podiumul Exatlon. Mi-as dori ca prin aceasta participare aici, cumva, tatal meu sa inteleaga ca poate sa schimbe orice, la orice varsta si totul depinde numai de felul in care percepe lucrurile si mentalitatea noastra pe care o adaptam la acel moment.

Tatal meu are doua probleme de sanatate: una este diabetul si a doua probleme cu inima. Cumva, dupa pensionare, a devenit un pic delasator si nu mai are acea pofta de viata, cu toate ca nu este insulino-dependent si problemele pe partea cu inima ar putea sa le rezolve adoptand un stil de viata mai sanatos si face un pic de miscare.

El tinde sa creada ca totul este exact asa cum trebuie sa fie si ca nu mai poate face nicio schimbare pentru ca are o anumita varsta.

Eh, uite ca eu am venit aici la Exatlon cu 105 kg, nu mi se dadeau prea multe sanse ca as putea face performanta sau sa am o evolutie atat de mare si totusi am dovedit ca in ciuda sanselor mici care mi s-au dat, am putut sa ma adaptez si sa evoluez continuu pana in ziua de astazi”, a spus Catalin Dumitrescu.

Citeste mai multe despre: