Ce a facut Ana Maria Otvos inainte de a parasi competitia Exatlon: ”As vrea sa donez…”

Ce a facut Ana Maria Otvos inainte de a parasi competitia Exatlon: ”As vrea sa donez…”

Momente emotionante pentru Ana Maria Otvos. Razboinica a fost nevoita sa paraseasca emisiunea din cauza unei accidentari grave la umar.

Inainte de a pleca, aceasta a vrut sa faca un gest admirabil si sa isi doneze medaliile:

”Acum nu mai simt durerea fizica deloc, mi-au facut foarte multe calmante, insa ma doare extrem de tare ca nu pot sa plec acasa dupa un duel, dupa o lupta dreapta. Mi-am dorit tot timpul sa plec de aici in momentul in care nu mai am nicio sansa, nu in situatia asta. Nu mi-a placut niciodata sa fiu pusa in situatia in care sa nu am dreptul sa lupt. Se pare ca astazi a fost ziua in care pentru mine s-a terminat. (…)

O sa o iau ca atare. Mi s-a spulberat inca un vis. Stiu ca nu o sa mai am sansa asta niciodata in viata. Pentru mine asta a fost o sansa extrem de mare. (…) Ar fi trebuit sa merg la linistita, sa imi astept duelul, pentru ca aveam patru medalii care m-ar fi putut ajuta foarte mult. Chiar as vrea sa intreb daca pot sa donez cuiva medaliile mele. Este munca mea si as vrea sa o las cuiva, care din punctul meu de vedere merita foarte mult. Daca se poate sa donez medaliile, eu as vrea sa i le donez Corinei (…)’‘, a spus Ana Maria Otvos.

Urmariti intreg discursul ei in materialul video de mai jos:

 

Citeste mai multe despre: