Ce se intampla acum cu Whats’ UP? Fostul Faimos va fi operat in secret

Ce se intampla acum cu Whats’ UP? Fostul Faimos va fi operat in secret

What’s Up s-a operat la o renumita clinica din Turcia, interventia la cel mai inalt standard costand zeci de mii de euro.

”Daca nu mergea sa se opereze in Turcia risca sa orbeasca. Problemele cu vederea s-au agravat in ultima perioada, iar asta l-a determinat sa accepte interventia”, a declarat un apropiat al artistului pentru Cancan.

”Eu nici nu vad bine publicul. De cele mai multe ori cant cu ochii inchisi, pentru ca asa simt mai bine melodia, atmosfera. Acesta este motivul pentru care ma vedeti mereu cu ochii acoperiti. Nu este vreo fita, ci o necesitate”, declara What’s Up in urma cu ceva timp.

“Realitatea e alta. Cand esti departe de casa, de familie, e greu sa te integrezi. Am cedat mental. Eu, spre deosebire de colegii mei, nu am fost in cantomente. Ma asteptam sa rezist macar o luna, doua, trei. Am simtit ca o parte din mine a ramas acasa. Nu ma puteam concentra, ma gandeam mereu ce face mama, ce face tata, ce face sotia mea, cum e viata de acasa. Ma bucur ca mi-am demonstrat ca pot face si altceva. Dar imi este prea dor de viata mea de acasa, acum zambesc si ma bucur ca plec. Am vrut sa ma desprind, dar am realizat ce viata frumoasa am acasa, am realizat cat de mult o iubesc pe sotia mea. Merg acasa, o iau in brate, imi continui viata.

Imi doresc mult sa se dizolve toate bisericutele, sunt cateva in echipa. Sper sa se aiba ca fratii, e cel mai important. Si la final sa castige cel mai bun.

Raul gratuit nu trebuie sa existe pe pamant”, declara What’s Up in exclusivitate pentru FanArena, la scurt timp dupa intoarcerea in Romania.

Citeste mai multe despre: