Ciprian Silasi, momentul adevarului! “Merita sa castige! Ca imi e si drag!” Iata pe cine si-ar dori sa vada in marea finala a competitiei Exatlon dintre colegii sai Razboinici!

Ciprian Silasi, momentul adevarului! “Merita sa castige! Ca imi e si drag!” Iata pe cine si-ar dori sa vada in marea finala a competitiei Exatlon dintre colegii sai Razboinici!

Ciprian Silasi este unul dintre cei mai buni concurenti de la Exatlon, in ciuda faptului ca nu este sportiv de performanta. Razboinicul a depasit multe momente dificile si tensionate in timpul competitiei insa nu a renuntat sa lupte si sa aduca puncte importante echipei sale. Dar cu toate acestea, Ciprian este constient de nivelul sau si recunoaste fara sa ezite ca ceilalti baieti sunt mult mai buni decat el si au sanse mai mari sa ajunga pana in finala concursului.

Exatlon Romania

Aflat in camera Anei si a Corinei, Ciprian Silasi le-a facut cele mai inedite destainuiri. Lasand origoliul deoparte si apreciind performantele vizibile ale colegilor sai de echipa, care sunt sportivi de performanta, Criprian Silasi a marturisit ca si-ar dori sa il vada pe Iulian Pitea castigatorul marelui premiu Exatlon, deoarece a dovedit inca de la primele trasee ca merita din plin.

 Exatlon Romania
“Important este sa catigati unul dintre Razboinici, eu asa imi doresc! Mi-as dori Pitea, sa castige! Va spun sincer, ca merita, prostul! Ca imi e si drag! Si nu ma deranjeaza daca va castiga!”, a spus Ciprian Silasi.

Pe de alta parte, Ana Otvos s-a aratat a fi de acord cu cele afirmate de Ciprian, insa a subliniat faptul ca Iulian poate fi impiedicat de imaturitatea de care inca da dovada, luand totul in joaca.
“Statistic, daca stai sa ne studiezi pe fiecare, el are cele mai mari sanse! Dar copilaria lui il poate costa si poate sa castige cineva mai matur!”, a spus Ana Otvos.


Ciprian a adaugat ca un pericol real pentru Iulian ar fi nimeni altul decat Alin sau chiar Ana Otvos.
“Un pericol pentru el, cum ar veni, e Alin, urmatorul Ana! Voi sunteti mai maturi, tu cu Alin! Alin e smecher!”, a afirmat Ciprian.

Citeste mai multe despre: