Ciprian Silasi, “omul-problema” al echipei albastre? Care este adevarata fata a Razboinicului? Iata cum este vazut de coechipieri si de adversari si cum il descrie partenera lui de scena, Cosmina Adam!

Ciprian Silasi, “omul-problema” al echipei albastre? Care este adevarata fata a Razboinicului? Iata cum este vazut de coechipieri si de adversari si cum il descrie partenera lui de scena, Cosmina Adam!

Ciprian Silasi a devenit cel mai controversat concurent din tabara Razboinicilor.

Razboinicul Ciprian Silasi a devenit omul-problema al echipei albastre. De cand a ajuns in Republica Dominicana, Ciprin a fost acuzat de nenumarate ori ca vorbeste vulgar cu colegele sale.
“E lipsit de respect si accept orice sa mi se spuna mie, imi asum, dar nu pana la parinti! E lipsit de respect si ma gandeam ca la varsta lui poate sa fie mult mai calculat! Mie nu-mi plac oamenii falsi si mincinosi!”, spunea Simi despre Ciprian.
Pe de alta parte Ciprian si-a arata repulsia si fata de fetele din echipa adversa, pe care le-a jignit. Comportamentul si atitudinea Razboinicului au uimit-o si pe Roxana Vancea, care a afirmat ca l-a cunoscut inainte de Exatlon, insa acum nu il mai recunoaste.


“L-am cunoscut pe Ciprian inainte, am fost in cateva emisiuni cu el si chiar parea un baiat bun! M-am socat de atitudinea lui de aici, pentru ca am vazut de mai multe ori cand le injura pe Naomi, pe Diana si pe Simi!”, a spus Roxana Vancea.
Ciprian Silasi a avut o atitudine transanta si fata de Naomi inainte de jocul ei de eliminare, cand a pus-o la zid, reprosandu-i ca nu nu stie sa inoate si astfel trage echipa in jos.
“Ai inceput sa fii obraznica! Cel mai slab jucator de la Exatlon era de data trecuta Naomi! Daca Naomi crede ca va ramane de maine incolo, va spun sincer cand e bazin eu nu intru daca ea nu intra!”, a spus Silasi.
O parere proasta despre Ciprian a avut si Naomi, care nu a ezitat sa faca dezvaluiri despre comportamentul lui si despre exprimarea sa vulgara.
“El iese in evidenta doar prin injurii! Si asta nu mi-a placut la el, pentru ca la mine in familie, niciodata nu se in ultimul hal cum am auzit la Exatlon!”, a zis Naomi.
Pe de alta parte, cea care a sarit in apararea Razboinicului a fost partenera sa de scena, Cosmina Adam. Cantareata a subliniat ca Ciprian nu este nici pe departe asa in viata de zi cu zi, iar comportamentul lui de la Exatlon se datoreaza stresului si al conditiilor dure din competitie.

Citeste mai multe despre: