Corina Petrut este una dintre cele mai puternice concurente ale celui de-al doilea sezon “Exatlon”, care pare ca pluteste pe traseele din Republica Dominicana! Iata cum arata Razboinica in copilarie!

Corina Petrut este una dintre cele mai puternice concurente ale celui de-al doilea sezon “Exatlon”, care pare ca pluteste pe traseele din Republica Dominicana! Iata cum arata Razboinica in copilarie!

Corina Petrut este una dintre cele mai ambitioase si talentate concurente ale acestui sezon Exatlon.

Una dintre cele mai frumoase surprize ale celui de-al doilea sezon al “Exatlon” este Corina Petrut, tanara de 21 de ani din Pitesti, frumoasa cu cosite blonde si ochi albastri, care pare ca pluteste pe traseele din Republica Dominicana.

Tanara Corina Petrut s-a remarcat inca de la inceputul concursului, cand a facut fata cu succes traseelor extrem de dificile, in ciuda faptului ca nu a facut niciun sport de performanta.

Fire introverta, cu un zambet timid, tanara atleta recunoaste ca intreaga sa existenta a fost marcata de moartea tatalui, pe cand avea doar 3 ani. Desi era prea mica sa si-l aminteasca, in sufletul ei a simtit mereu ca lipseste ceva. Si, in primii ani ai adolescentei, a decis sa aleaga psihologia ca profesie, manata de nevoia de a-i asculta pe cei din jur, dar mai ales de a se cunoaste pe sine. In prezent, Corina este masteranda in Psihologie Clinica, in cadrul Facultatii de Psihologie.


Viata frumoasei Razboinice avea sa fie marcata in mod tragic de cumplita pierdere a tatalui sau, pe cand ea avea doar 3 ani.
Mama Corinei s-a recasatorit cu un om care a crescut-o pe Corina Petrut ca pe propria fiica si a avut grija sa umple golul lasat si sa nu ii lipseasca micutei nimic din ce ii putea oferi un tata. Dar, in inima tinerei atlete, cel care i-a dat viata va avea intotdeauna un loc special.


“Relatia mea cu tatal meu vitreg este una foarte buna, ne intelegem bine. E ceva care imi lipseste, adica ma mai gandesc uneori la tatal meu natural, e ceva normal si firesc”, povestea razboinica inainte de a pleca in aventura vietii sale.
Unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai razboinicei este chiar Catalin Patrascu, cel care a crescut-o de la varsta de 5 ani si care, acum, traieste la intensitate maxima fiecare evolutie a fiicei sale adoptive.

Citeste mai multe despre: