Corina Petrut, primul mesaj pentru fani, dupa inchierea competitiei Exatlon! “S-a terminat aventura vietii mele!” Iata ce anume le-a dezvaluit Razboinica celor care au sustinut-o!

Corina Petrut, primul mesaj pentru fani, dupa inchierea competitiei Exatlon! “S-a terminat aventura vietii mele!” Iata ce anume le-a dezvaluit Razboinica celor care au sustinut-o!

Corina Petrut a fost junioara echipei Razboinicilor, dar si una dintre cele mai echilibrate concurente de la Exatlon, dovedind inca de la inceputul competitiei o ambitie de nestavilit.

Inalta, zvelta, cu o alura de rusoaica, Corina Petrut a plecat in Dominicana convinsa fiind ca nu va ajunge foarte departe in competitie, pentru ea sportul fiind doar un hobby. Frumoasa blonda a devenit rapid protejata echipei sale, fiind indragita de toti coechipierii pentru determinarea si evolutia pe care le-a demonstrat in cele aproape patru luni petrecute in concurs.

Crescuta cu multa dragoste, pentru tanara razboinica, “Exatlon” reprezinta cea mai mare provocare pe care a avut-o pana la cei 21 de ani impliniti, pana acum.
“N-am fost niciodata plecata atat de mult de acasa si tocmai ca asta ma si atrage. Vreau sa vad cum e sa nu ai nici o legatura cu cei de acasa”, declara frumoasa atleta inainte de aventura <Exatlon>.
Corina Petrut a absolvit Facultatea de Psihologie, dornica sa se cunoasca mai bine si sa gaseasca raspunsuri despre cum a afectat-o, precum pierderea tatalui cand avea doar 3 ani, dar si sa ii ajute pe cei care doresc sa aiba o viata emotionala echilibrata.
Aflata si ea pe „ultima suta de metri” a competitiei „Exatlon”, Corina Petrut este coplesita de emotii, dar incearca sa le managerieze cat mai bine, dupa cum marturisea zilele trecute.

“S-a terminat aventura vietii mele, cea mai frumoasa experienta traita pana acum! Vreau sa incep prin a va saluta si a va multumi din toata inima pentru toata sustinerea pe care mi-ati purtat-o in tot acest timp. Este cu adevarat coplesitor si emotionant sa ajungi acasa dupa 4 luni in care nu ai avut acces la nicio sursa de informatie si sa vezi cati oameni te iubesc si au trait cu tine toate momentele frumoase, dificile, tensionate, fericite sau triste.
A fost o experienta extraordinar de frumoasa, dar in acelasi timp foarte dificila. Am avut ocazia sa traiesc emotii pe care altundeva nu aveam unde sa le traiesc, am avut ocazia sa trec prin situatii noi, am cunoscut oameni frumosi si buni, am format legaturi mai stranse decat cele de prietenie, am invatat lucruri despre viata si am reusit sa ma cunosc mult mai bine.
Am luptat pana in ultima clipa si am luptat cat de mult si cat de bine am putut. Sper ca nu am dezamagit. Daca am facut-o, ma voi revansa! Multumesc inca o data pentru toata sustinerea si gandurile bune. Am primit foaaaarte multe mesaje extraordinare pe care inca le citesc! Ma emotioneaza cuvintele voastre. Voi incerca sa va raspund cat de repede se poate. De acum putem comunica in orice clipa!”, a spus Corina Petrut.

Citeste mai multe despre: